Kuva: AOP / Atte Kajova

Maria Veitolan Flow-päivityksessä pääosassa on Jotti-puoliso - katso suloiset kuvat

15.08.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Maria Veitola juhli Flow Festivalilla yhdessä miesystävänsä kanssa.

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola, 49, on monen muun suomalaisjulkkiksen tavoin vieraillut viikonloppuna Flow Festivalilla Helsingin Suvilahdessa. Veitola on jakanut Instagramissa päivityksen, jossa päärooliin on päässyt hänen puolisonsa Jotti.

Kolmen kuvan kuvasarjassa nähdään pariskunnasta kaksi iloista yhteiskuvaa. Viimeisessä kuvassa Jotti nauttii festivaaliruoasta. Veitola jakaa vain harvakseltaan yhteiskuvia puolisonsa kanssa sosiaalisessa mediassa.

”Parasta Flowssa tänä vuonna oli Jotti”, Veitola kirjoittaa kuvatekstissä sydänemojin kera.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Suloinen päivitys on saanut paljon ihastelua osakseen Veitolan someseuraajilta. Muun muassa Ile Uusivuori, Sara Forsberg, Paula Vesala ja Anna Puu ovat ihastelleet kuvia kommenttikentässä.

Pari on seurustellut 11 vuoden ajan, ja heillä on 10-vuotias Taisto-poika. Maaliskuussa 2021 Veitola jakoi kolmikosta otetun perhepotretin Instagramissa, ja tuolloin Veitola ja Jotti juhlistivat kymmentä yhdessä vietettyä vuotta. Päivityksessä Veitola avasi mietteitään parisuhteesta.

”Rakastaminen on sitkeyslaji. Niin myös pitkä parisuhde. Joskus on helpompaa sietää toisen ärsyttäviä piirteitä kuin omia, jotka yhteiselo tuo esille. Luottamus, lojaalius ja tasa-arvoinen arki ovat mulle elintärkeitä elementtejä. Samoin se, että molemmilla on myös ihan omia juttuja. Kaikkea ei tarvitse jakaa”, Veitola kirjoitti.

Tämän päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Suosikkiohjelma Masked Singer Suomi jatkuu: "Meitä vedätetään isommin kuin koskaan aiemmin"

Lue myös: Maria Veitola kannustaa avoimempaan keskusteluun seksuaalisuudesta: "Jokainen ulostulo antaa tilaa"

Kilpailut

Uusimmat