Kuva: Saku Tiainen/MTV

Suosikkiohjelma Masked Singer Suomi jatkuu: "Meitä vedätetään isommin kuin koskaan aiemmin"

11.08.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Hahmojen henkilöllisyyksien selvittämistä jatkaa aiemmilta kausilta tuttu nelikko.

MTV kertoo tiedotteessaan, että katsojien suosikiksi noussut Masked Singer Suomi jatkuu jälleen uudelle kaudelle syyskuussa. Neljännellä kaudella lavan ottavat haltuun 12 toinen toistaan mystisempää ja eriskummallisempaa hahmoa.

Pukuloisto tulee todennäköisesti hätkähdyttämään tälläkin kaudella, sillä hahmojen asuihin on upotettu tiedotteen mukaan muun muassa "yhdeksän pyöräilykypärää, 15 metriä retkipatjaa, 100 metriä tylliä, 300 kappaletta nippusiteitä, kuusi rullaa ilmastointiteippiä, viisi kiloa karvaa, 20 kilogrammaa paljettikankaita, kolme litraa liimaa, 50 metriä rautalankaa, kolme nippua tekokukkia ja yksi seinäkello".

Yllätyksiä on nytkin luvassa

Hahmojen mysteerejä ratkoo tuttu nelikko, Janne Kataja, Maria Veitola, Jenni Kokander ja Christoffer Strandberg. Juontajaksikin palaa vanha tuttu Ile Uusivuori. Arvuuttelu ei ainakaan Katajan mukaan ole kuitenkaan vuosien varrella muuttunut yhtään helpommaksi.

"Vuosi vuodelta tulee ehkä hieman paineita itselle, että pitäisi osata nopeammin päätellä, kuka siellä maskin takana on. Toisaalta tämän ohjelman yksi juju ja hauskuus on siinä, että tässä voi tapahtua mitä vain. Ihmisethän saattavat tulla ohjelmaan uudelleen eri lailla, vaikka takapuolen roolissa", Kataja kertoo.

Myös Uusivuori jatkaa, että tällä kaudella yllätykset ovat vielä aiempaakin suurempia.

"Voin luvata, että tulevalla kaudella meidät yllätetään ja meitä vedätetään isommin kuin koskaan aiemmin kausilla. On myös kiva, että kun me eletään tätä aikaa, jossa me tiedetään kaikista ihan kaikki, niin yhtäkkiä me ollaan sellaisessa tilanteessa, ettei me tiedetä kenestäkään yhtään mitään", Uusivuori kuvailee.

Masked Singer Suomi alkaa 3. syyskuuta MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomossa. 

Ile Uusivuori jatkaa ohjelman juontajana. (kuva: Saku Tiainen/MTV)

Lue myös: MTV: Jenni Kokander paljastaa Masked Singer Suomi -panelistien tiukan takahuonekiellon

Lue myös: MTV: Ilkka Uusivuori muistelee Marja Hintikan järjestämää jättiyllätystä - "Minua huijattiin"

Kilpailut

Uusimmat