Kuva: AOP

Jennifer Lopez ja Ben Affleck viettävät häitä tulevana viikonloppuna - juhlat Affleckin kartanossa

16.08.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hollywoodin tähtipari asteli alttarille heinäkuun 16. päivä Las Vegasissa.

Viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan hiljattain naimisiin menneet laulaja Jennifer Lopez, 53, ja näyttelijä Ben Affleck, 49, aikovat juhlistaa häitään tulevana viikonloppuna. Juhlat tullaan järjestämään Affleckin omistamassa kartanossa Georgian Riceborossa.

Tieto tulevista juhlista tulee kuukausi sen jälkeen, kun pariskunta meni naimisiin. Lopez ja Affleck astelivat alttarille 16. heinäkuuta Las Vegasissa pienessä tilaisuudessa. Parin lähipiiristä kerrottiin jo tuolloin, että aviopari aikoo juhlistaa avioitumistaan suurilla juhlilla.

- Avioituminen Las Vegasissa oli todella nopea. Avioitumisen jälkeen he söivät pizzaa ja palasivat takaisin Los Angelesiin, lähipiiristä kerrottiin heinäkuussa.

- Vastavihitty pariskunta on pitänyt juhlallisuudet minimissään, sillä he suunnittelevat suurempaa kokoontumista parin viikon sisällä. Kumpikin heistä on ollut aiemminkin naimisissa, joten he halusivat olla hiljaa avioitumisestaan ja pitää matalaa profiilia ennen suuria juhlia Georgiassa, pariskunnan suunnitelmista kerrottiin avioitumisen jälkeen.

Aviolupahakemukseen mukaan Lopez on ottanut Affleckin sukunimen itselleen. Hän käytti uutiskirjeensä allekirjoituksessa uutta nimeään kertoessaan avioitumisestaan.

"Rouva Jennifer Lynn Affleck", laulaja kirjoittaa allekirjoituksekseen.

Pariskunnalla on takanaan pitkä historia. Ensimmäisen kerran kaksikko kihlautui vuonna 2002, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2004. Rakkaus roihahti kuitenkin uudelleen kaksi vuosikymmentä myöhemmin, sillä helmikuussa 2021 suhde lämpeni jälleen romanssiksi ja he kihlautuivat uudelleen huhtikuussa 2022.

Avioliitto on Lopezin neljäs. Lopez oli naimisissa näyttelijä Ojani Noan kanssa vuosina 1997-1998. Tämän jälkeen laulaja avioitui vuonna 2001 näyttelijä Cris Juddin kanssa, mutta liitto päättyi kaksi vuotta myöhemmin. Vuosina 2004-2014 Lopez oli naimisissa näyttelijä Marc Anthonyn kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksoset Max ja Emme.

Affleck on ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa ja heillä on liitostaan kolme yhteistä lasta: Violet, Seraphina ja Samuel.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck aikovat pitää suuret hääjuhlat - juhlat pidetään pian

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat