Kuva: AOP

Kerttu Rissasen kesää varjostivat terveyshuolet - "Vieläkin väsyn nopeasti ja toipuminen on kesken"

16.08.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rissanen työskentelee nykyään somevaikuttajana sekä ryhmäliikunta- ja joogaohjaajana, mutta ei päässyt kesällä juurikaan itse liikkumaan.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Kerttu Rissanen, 26, kertoo rehellisesti kesästään, joka ei ole mennyt suunnitelmien mukaan.

Rissanen kirjoittaa Instagram-sivullaan, että hän on sairastellut paljon ja hän on kärsinyt esimerkiksi keuhkokuumeesta ja suolistobakteerista. Toipuminen vie vielä aikaa.

"Aina kaikki ei mee suunnitellusti ja sairastelinkin koko kesän keuhkokuumeesta suolistobakteeriin.Teatteria oli kiva tehdä ihanalla porukalla, mut välillä esityksen vetäminen oli rehellisesti sanottuna pelkkää selviytymistä. Nyt oon palannu pikku hiljaa töihin, mutta on pitäny hyväksyä se, että väsyy vieläkin nopeesti ja toipuminen on edelleen kesken", Rissanen kirjoittaa.

Rissanen työskentelee nykyään somevaikuttajana sekä ryhmäliikunta- ja joogaohjaajana, mutta ei päässyt kesällä juurikaan itse liikkumaan.

"Kesällä piti luopua muutamasta kauan toivotusta projektista ja koittaa malttaa ottaa iisimmin ja luottaa siihen, että tulee vielä uusia mahdollisuuksia, kun on saanut kehon ja mielen kuntoon. Mulle oli liikunta-alalla työskentelevänä kova pala, kun ei päässyt koko kesänä liikkumaan. Mut terveyttä ja arjen toimintakykyä alkoi arvostamaan sitäkin enemmän ja olemaan kiitollinen kaikesta muusta mihin pystyy", hän sanoo.

Vaikka kesä on mennyt ikävissä merkeissä, Rissanen sanoo, että voi nyt paremmin. Hän myös haluaa selvittää, miksi rauta-arvot ovat romahtaneet.

"Nyt täs mennään pikkuhiljaa eteenpäin ja koitan kuroa kiinni opintoja personal trainer- koulutuksessa, palata jumppatöihin ja hoitaa somea ja yrittää muistaa olla itselleni armollinen kaiken suorittamisen kanssa. Tällä hetkellä viimeisin antibioottikuuri loppu ja olo alkaa olla parempi. Mieli on ollut aika maassa muutenkin pitkään jatkuneen kuormituksen ja stressin jäljiltä, mut nyt toiveikkaana eteenpäin. Nyt alkaa selvitykset tarkemmin mun romahtaneista rauta-arvoista ja uusi taistelu niiden nostamiseen."

Näet Rissasen koko julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Kerttu Rissanen ja Sami Uotila toteuttivat vauhdikkaan somehaasteen, seuraajilta kehuja: "Kondis kohdillaan"

Lue myös: Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen julkaisi päivityksen sairaalapediltä - "Ihan ok olo"

Kilpailut

Uusimmat