Kuva: AOP

Asap Rocky syytteeseen ammuskelusta - "Vakava teko, joka olisi voinut päättyä traagisesti"

16.08.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Syyttäjän mukaan myös sivulliset olivat vaarassa välikohtauksen vuoksi.

Artisti Asap Rockya, 33, vastaan on nostettu syyte osallisuudesta ammuskeluun Los Angelesissa.

- Aseen laukaiseminen julkisella paikalla on vakava teko, joka olisi voinut päättyä traagisesti. Ei ainoastaan uhatun henkilön osalta, vaan myös viattomien, Hollywoodissa vierailevien sivullisten osalta, piirisyyttäjä George Gascón toteaa tiedotteessaan.

Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, on asetettu syytteeseen kahdesta ampuma-aseen käyttörikoksesta. Asiasta on tarkoituksena järjestää kuulemistilaisuus elokuun 17. päivä.

Välikohtaus tapahtui poliisin mukaan viime marraskuussa, jolloin kahden henkilön välinen kiista kärjistyi aseelliseksi välikohtaukseksi Hollywoodissa. Aiempien tietojen mukaan Rocky olisi ampunut välikohtauksen aikana uhria kolmesti, jolloin yksi luodeista osui uhria käsivarteen.

Rocky pidätettiin viime huhtikuussa lentokentällä tämän ollessa palaamassa lomamatkalta puolisonsa, pop-tähti Rihannan, 34, kanssa.

Viihdesivusto TMZ uutisoi huhtikuussa, että poliisi löysi kotietsinnässä useita aseita artistin kotoa. Aseiden osuudesta ampumavälikohtauksessa ei ollut tuolloin tarkempaa tietoa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Asap Rocky on tekemisissä virkavallan kanssa. Vuonna 2019 artistia syytettiin Ruotsissa pahoinpitelystä, jonka vuoksi hän oli yli kuukauden ajan telkien takana ennen kuin Asap Rocky tunnusti teon. Tunnustuksen seurauksena mies vältti vankilatuomion.

Lue myös: Asap Rocky päästettiin vapaaksi takuita vastaan - takuusumma puoli miljoonaa

Lue myös: Rihannan ja Asap Rockyn loma päättyi ikävästi – räppäri pidätettiin lentokentällä

Lue myös: Asap Rockyn kotoa löytyi aseita - aseiden osuutta ampumavälikohtaukseen selvitetään

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat