Kuva: AOP / Joni Haavisto

W.A.S.P-keulahahmo omistaa Elvis Presleyn sängyn - "Mietin, mitä hänelle kuului silloin"

18.08.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elvis Presleyn kuolemasta tuli juuri kuluneeksi 45 vuotta.

W.A.S.P.-yhtyeen johtohahmo Blackie Lawless, 65, kirjoittaa blogissaan Elvis Presleystä, jonka menehtymisestä tuli juuri kuluneeksi 45 vuotta.

Lawless on suuri Presley-fani ja mies hehkuttaakin laulajan menestystä.

"The Beatles ja Elvis Presley ovat ainoat artistit, jotka ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli miljardi levyä. Presleyn levymyynnit ovat itse asiassa arvioiden mukaan jopa 1,8 miljardia. Emme koskaan tule todistamaan mitään samanlaista ja vaikka mitä ajattelisit hänestä, olimme etuoikeutettuja näkemään hänen yliluonnolliset kykynsä."

Lawless myös sanoo, että hän omistaa muun muassa sängyn, joka on ollut Presleyn makuuhuoneessa.

"15 vuotta sitten sain tilaisuuden ostaa talon, jonka hän omisti Palm Springsissa. Syytän edelleenkin itseäni siitä, että en ostanut sitä. Sain kuitenkin mahdollisuuden ostaa hänen sänkynsä ja muutaman muun huonekalun. Joskus katselen niitä ja yritän ajatella, mitä hänelle kuului silloin, kun hänellä oli nämä tavarat."

Presley kuoli vain 42-vuotiaana 16. elokuuta vuonna 1977. Hänen elimistöstään löydettiin yli kymmentä vahvaa reseptilääkettä, jota hän oli väärinkäyttänyt. Kuolinsyyksi listattiin sydämen rytmihäiriö, joka johtui lääkkeistä. 

Lue myös: Nikki Sixx paljastaa uutuuskirjassa - varasti W.A.S.P.-johtohahmon ideoita uransa alkuaikoina

Lue myös: W.A.S.P siirtää kiertuettaan - myös Suomen keikkapäivämäärät muuttuvat

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat