Kuva: AOP

Sipe Santapukin ja Minna Kaupin tytär täytti vuosia - Santapukki muistelee synnytyspäivää

19.08.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Santapukki muistelee julkaisussa, kuinka synnytyssairaalaan tultiin keikkabussilla.

Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki, 44, kertoo Instagram-sivullaan, että hänen nuorempi lapsensa täytti kaksi vuotta.

Santapukki muistelee julkaisussa, kuinka synnytyssairaalaan tultiin keikkabussilla. 

"Meidän vauva onkin yhtäkkiä jo 2 vee! Tuntuu kuin se olisi eilinen, kun kurvailtiin keikkabussilla synnärin pihaan. Seuraavana aamuna otit jo sylissäni ensimmäisiä henkosia tämän maailman ilmaa.Elämäni tärkein tehtävä on antaa sinulle ja veljellesi koti, joka on ankkuri ja juuret. Puhalteli maailman tuulet sitten miten vahvasti ja mistä suunnasta tahansa"; Santapukki kirjoittaa kauniisti.

"Paljon onnea rakas Hertta", rumpali päättää. 

Santapukki asuu avoliitossa suunnistaja Minna Kaupin, 39, kanssa. Pariskunnalla on vuonna 2017 ja 2020 syntyneet lapset. Santapukki on soittanut Apulannassa vuodesta 1991 lähtien.

Näet Santapukin julkaisun alta tai tästä. 

Santapukin ja Kaupin tiet kohtasivat noin 10 vuotta sitten. Santapukki kertoi toukokuussa 2021 Me Naiset -lehden haastattelussa, että kyseinen hetki muutti hänen koko elämänsä.

-  Vielä viitisentoista vuotta sitten unelma perheestä tuntui minulle tosi kaukaiselta. Kaikki muuttui, kun kymmenen vuotta sitten kohtasin lasteni äidin, Minnan, Sipe sanoi Me Naisille.

- Siinä vaiheessa meillä molemmilla oli takana elettyä elämää, olimme nähneet ja kokeneet paljon. Se auttoi arvostamaan löydettyä. Oikean ihmisen kohtaaminen oikeassa elämänvaiheessa johti siihen, että perheunelma alkoi realisoitua. Aika oli molemmille juuri sopiva, mies jatkoi.

Lue myös: Sipe Santapukki julkaisi hassuttelevan yhteiskuvan molempien lastensa kanssa - katso kesäinen otos

Lue myös: Me Naiset: Sipe Santapukin elämä muuttui 10 vuotta sitten - "Perheunelma alkoi realisoitua"

Kilpailut

Uusimmat