Kuva: AOP

Me Naiset: Sipe Santapukin elämä muuttui 10 vuotta sitten - "Perheunelma alkoi realisoitua"

27.05.2021 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sipe Santapukilla ja Minna Kaupilla on kaksi yhteistä lasta.

Apulanta-rumpali Sipe Santapukin, 43, ja suunnistaja Minna Kaupin, 38 tiet kohtasivat noin 10 vuotta sitten. Santapukki kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa, että kyseinen hetki muutti hänen koko elämänsä.

-  Vielä viitisentoista vuotta sitten unelma perheestä tuntui minulle tosi kaukaiselta. Kaikki muuttui, kun kymmenen vuotta sitten kohtasin lasteni äidin, Minnan, Sipe sanoi Me Naisille.

- Siinä vaiheessa meillä molemmilla oli takana elettyä elämää, olimme nähneet ja kokeneet paljon. Se auttoi arvostamaan löydettyä. Oikean ihmisen kohtaaminen oikeassa elämänvaiheessa johti siihen, että perheunelma alkoi realisoitua. Aika oli molemmille juuri sopiva, mies jatkoi.

Santapukki uskoo, että pari menee vielä tulevaisuudessa naimisiin, jotta sekä he että ystävät pääsevät juhlimaan rakkautta.

- Kummallakaan ei kuitenkaan ole ollut hoppua asian kanssa, koska olemme niin monella tasolla sitoutuneita toisiimme muutenkin. Papin aamen ei muuta asiaa miksikään, mutta onhan se kaunis sakramentti. Uskon, että tulevaisuudessa pääsemme viettämään yhdessä rakkauden superjuhlaa.

Santapukilla ja Kaupilla on kaksi yhteistä lasta. Perhe asuu Lahdessa.

Lue myös: Me Naiset: Minna Kauppi ja Sipe Santapukki odottavat toista lastaan

Lue myös: Anna: Apulanta-rumpali ensikohtaamisesta Minna Kaupin kanssa: "Yhteinen elämämme alkoi siitä"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat