Kuva: AOP / EPA

Johnny Deppin esiintyminen VMA:ssa kuumensi Amber Heardin siskon tunteet - "MTV, olet vastenmielinen'

30.08.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Amber Heardin sisko kertoo seisovansa edelleen näyttelijän rinnalla.

Näyttelijä Amber Heardin, 36, sisko Whitney Heard Henriquez on lähettänyt tulikivenkatkuisen viestin MTV:lle liittyen näyttelijä-muusikko Johnny Deppin, 59, esiintymiseen Video Music Awardeissa viime sunnuntaina.

"MTV, olet vastenmielinen ja selvästi epätoivoinen! Toivon todella, että kenelläkään teistä, jotka teitte tämän, ei ole tyttäriä", Henriquez kirjoitti Instagram-tarinassaan.

"Seison rinnallasi sisko. Eilen, tänään ja huomenna tulen olemaan ylpeä siitä, että puolustit itseäsi ja todistit sekä täällä Virginiassa sekä Britanniassa. Olet ollut ääni monille, jotka eivät voi puhua siitä, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu", Henriquez jatkoi.

"Tiesimme, että tämä taistelu tulisi olemaan ylämäkeä, ja että kortit olisivat meitä vastaan. Mutta astuit kuitenkin esiin ja puhuit siitä huolimatta. Minulla oli kunnia todistaa puolestasi. Tekisin sen uudestaan milloin tahansa, sillä tiedän mitä näin ja totuus on aina puolellasi. Olen pahoillani, ettei se näkynyt oikeuden tuomiossa, mutta en koskaan luovuta suhteesi, eikä luovuta kukaan mukaan, joka seisoo rinnallasi", Henriquez sanaili Instagramissa.

Depp esiintyi yllättäen MTV:n vuosittaisessa Video Music Awardsissa. Hänen esiintymisensä nähtiin gaalan alkupuolella. Depp ei kuitenkaan ollut itse fyysisesti paikalla tapahtumassa, vaan hänen kasvonsa heijastettiin astronautin kypärässä olevasta ruudusta ja hänen repliikkinsä oli nauhoitettu etukäteen.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Henriquez todisti taannoin oikeudenkäynnissä nähneensä Deppin pahoinpidelleen siskoaan. Henriquezin mukaan Depp oli lyönyt myös häntä.

Depp ja Heard kävivät keväällä kuuden viikon mittaisen kunnianloukkausoikeudenkäynnin toisiaan vastaan liittyen Heardin vuonna 2018 The Washington Post -lehteen kirjoittamaan artikkeliin, jossa hän kertoi joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Amber Heard tuomittiin oikeudenkäynnin päätteeksi maksamaan entiselle puolisolleen vahingonkorvauksia noin 10 miljoonan euron edestä.

Lue myös: Johnny Depp yllätti VMA-yleisön - ilmestyi paikalle astronauttina ja tarjoutui tekemään töitä

Lue myös: Amber Heardin sisko sanoo Johnny Deppin lyöneen heitä molempia: "Hän tuli takaa ja löi minua"

Lue myös: Amber Heardin vaatimus tuomion kumoamisesta on hylätty - väärä valamies ei riittänyt perusteeksi

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat