Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heardin sisko sanoo Johnny Deppin lyöneen heitä molempia: "Hän tuli takaa ja löi minua"

19.05.2022 13:15 - Riia Frost

Amber Heardin sisko Whitney Heard Henriquez kertoi asuneensa avioparin kanssa ja piti Deppiä kuin omana veljenään.

Näyttelijöiden Amber Heardin, 36, ja Johnny Deppin, 58, oikeustaistelu sai uuden käänteen 18. toukokuuta. Heardin sisko Whitney Heard Henriquez sanoi oikeudessa nähneensä Deppin pahoinpidelleen näyttelijän.

Henriquez kertoi asuneensa avioparin kanssa ja piti Deppiä kuin omana veljenään. Henriquez jopa sanoi vetäneensä kokaiinia Deppin kanssa, esimerkiksi juuri ennen välikohtausta, jossa Depp heitti energiajuomatölkin näyttelijän hoitajaa Debbie Lloydia päin. Lloyd on itse kieltänyt kyseisen tapahtuman omassa lausunnossaan. Henriquez kertoi oman versionsa tapahtumasta.

- Hän tuli takaa ja löi minua selkään. Kuulin Amberin huutavan ”älä v*ttu lyö siskoani”, jonka  jälkeen hän löi miestään, Henriquez muisteli.

- Tuolloin Johnny oli jo valmiiksi napannut yhdellä kädellään Amberia hiuksista ja toisella löi häntä toistuvasti, Henriquez lisäsi.

Amber Heard juttelemassa yhdelle asianajajalleen. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Henriquez myös mainitsi lausunnossaan, että on joskus toiminut pariskunnalle niin sanotusti avioliittoneuvojana ja ollut toisinaan Deppin puolella riita-asioissa. Tähän kyseiseen lausuntoon Deppin yksi asianajajista Rebecca Lecaroz tarttui kysymällä Henriquezilta, miksi hän tuki siskoaan, kun tämä halusi jäädä miehensä kanssa parisuhteeseen pahoinpitelyistä huolimatta.

- Tuo on liian yksinkertaistamista sellaisesta asiasta, joka on kaukana yksinkertaisesta. Amber oli hyvin rakastunut Johnnyyn. Hän kertoi minulle haluavansa jotain, ja olin sitten siitä samaa mieltä tai en, se ei ollut minun päätökseni, Henriquez vastasi.

Oikeudessa kuultiin keskiviikkona muitakin todistajia, kuten Heardin meikkitaiteilijaa ja näyttelijävalmentajaa. Molemmat sanoivat nähneensä Heardilla vammoja näyttelijöiden suhteen aikana. Nämä lausunnot ovat ristiriidassa kahden Los Angelesin poliisin kanssa, jotka aikaisemmin sanoivat, etteivät ole nähneet näkyviä vammoja Heardin kasvoissa tai epäjärjestystä entisen pariskunnan kodissa.

Heard syyttää Deppiä pahoinpitelystä ja tämän vuoksi Depp sai potkut Pirates of the Caribbean- ja Fantastic Beasts -elokuvista. Depp taas haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi levittänyt näyttelijästä väärää tietoa väittämällä hänen olleen väkivaltainen parisuhteen aikana. Oikeudenkäynnin myötä Heardin roolia Aquaman 2 -elokuvassa on lyhennetty alle kymmeneen minuuttiin.

Kaikki oikeudenkäyntiin liittyvät uutiset löydät täältä.

Henriquezin ja muiden todistajien lausunnot voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Amber Heard perusteli, miksi läimäisi Johnny Deppiä: "Kaksi eri tilannetta"

Lue myös: Amber Heard syyttää Johnny Deppin asianajajia Aquaman 2 -roolin pienentymisestä: "Se on kidutusta"

Lähteet: CNN

Kilpailut

Uusimmat