Kuva: AOP

Kanye West jakoi jälleen häiritsevän kuolemapäivityksen - tällä kertaa kohteena Adidas-pomo

02.09.2022 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Räppärin päivityksessä luki, että Adidaksen toimitusjohtaja on kuollut.

Rap-tähti ja liikemies Kanye West, 45, jakoi jälleen Instagramissa huolestuttavan päivityksen. West otti kuvassa kohteekseen Adidaksen toimitusjohtajan Kasper Rørstedin. Kuva oli tekaistu New York Timesin etusivu, jossa väitettiin Rørstedin menehtyneen.

”Kasper Rørsted on myös kuollut 60-vuotiaana”, kuvan otsikossa luki.

Kasper Rørsted (kuva: AOP)

Kuvatekstinä puolestaan luki ”Jumala rakastaa meitä”. Sittemmin Instagram-julkaisu on poistettu.

Julkaisu noudatti samaa kaavaa kuin Westin hiljattain Pete Davidsonista, 28, jakama kuva. Myös kyseisessä kuvassa nähtiin tekaistu sanomalehtiotsikko, jossa Davidsonin väitettiin kuolleen. West jakoi päivityksen sen jälkeen kun Davidsonin ja Kim Kardashianin, 41, erosta oli uutisoitu. West on hyökännyt useaan otteeseen Davidsonia vastaan, koska tämä seurusteli hänen ex-vaimonsa kanssa.

Westillä on ollut viime aikoina kiistaa Adidaksen kanssa. West on tehnyt Yeezy-kenkämallistoja yhdessä Adidaksen kanssa. Räppäri suuttui urheiluvaatebrändille hiljattaisen Yeezy Day -myyntipäivän vuoksi, koska hänen kertomansa mukaan hänellä ei ollut valtaa päivän järjestelyissä. West on myös aiemmin ollut kiistoissa Adidaksen kanssa, sillä hän syytti brändin varastaneen hänen Yeezy-kenkien suunnitteluideoitaan.

Westin Kasper Rørsted -päivityksessä oli myös huomiota herättävä alaotsikko.

”Tiedän mitä ajattelet… Kuka on Kasper? Mutta vielä vähemmän tärkeää on, kuka on Kid Cudi kuvassa luki.

Westillä on vihanpitoa myös räppäri Kid Cudin kanssa. Aiemmin räppärit ovat olleet ystäviä ja myös tehneet yhteistyötä. Cudi ei ole pystynyt hyväksymään Westin käytöstä Davidsonia kohtaan, ja tästä syystä kaksikon välit ovat tulehtuneet.

Lue myös: Trevor Noah puolustaa Kanye Westiä - "On helppoa seisoa sivussa"

Lue myös: Kanye Westin vaatimus kummastuttaa - Yeezy-vaatteet myytävä roskapusseista

Lähteet: Metro, TMZ

Kilpailut

Uusimmat