Kuva: AOP

John Legend paljastaa todellisen syyn, miksi hänen ja Kanye Westin ystävyys on katkolla

10.09.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Poliittiset erimielisyydet ovat vaikuttaneet kaksikon välien viilentymiseen.

Muusikko John Legend, 43, kertoo tuoreessa haastattelussa, miksi hänen ja räppäri Kanye Westin, 45, ystävyys päättyi. Legendin mukaan aiempi uutisointi aiheesta oli virheellistä ja hänen kommenttejaan vääristeltiin.

- Kirjoitettiin, että ystävyytemme loppui, koska hän tuki Donald Trumpia, mikä oli väärintulkinta sanomisistani, Legend sanoo The New Yorkerin haastattelussa.

Mies tähdentää, että todellisuudessa syy oli se, että Legend ei suostunut tukemaan Westiä tämän asetuttua ehdolle Yhdysvaltain presidentinvaaleissa vuonna 2020.

- Se oli todellinen sysäys sille, että ystävyyteemme tuli säröä. En tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta hän oli suuttunut minulle, koska en tukenut häntä vaan tuin Joe Bidenia. On hänestä kiinni, pääseekö hän siitä yli, Legend kertoo.

Legend ei lähtökohtaisesti halua, että politiikka tulee ystävyyden esteeksi.

- En halua elää niin politiikan sanelemaa elämää, että se määrittää, kenen kanssa voin olla ystävä. Mutta arvoilla ja ihmisen moraalisella kompassilla on toki väliä.

West esitti aiemmin Trumpia tukevia lausuntoja mutta käynnistikin oman presidentinvaalikampanjansa kesällä 2020. BBC:n mukaan mies sai kuitenkin vain noin 60 000 ääntä. Vaalien aikaan West vihjasi, että hän saattaa osallistua seuraaviin vuoden 2024 presidentinvaaleihin.

Lue myös: John Legend avautuu poikansa menettämisestä - "En odota sen aukon täyttyvän..."

Lue myös: Kanye West jakoi jälleen häiritsevän kuolemapäivityksen - tällä kertaa kohteena Adidas-pomo

Lähteet: People, Reuters, BBC

Kilpailut

Uusimmat