Kuva: AOP

John Legend avautuu poikansa menettämisestä - "En odota sen aukon täyttyvän..."

06.09.2022 08:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Laulaja John Legend ja malli Chrissy Teigen kokivat keskenmenon vuonna 2020.

Laulaja John Legend, 43, ja malli Chrissy Teigen, 36, odottavat tällä hetkellä kolmatta yhteistä lastaan. Matka kohti pariskunnan uutta yhteistä lasta ei ole ollut helppo, sillä pariskunta kohtasi vuonna 2020 surullisen tapahtuman, kun Teigen sai keskenmenon. Teigen kuvaili tuolloin keskenmenon olleen kaikkein suurin kipu, jonka hän voi kuvitella. Pariskunnalla on entuudestaan kaksi lasta, 6-vuotias Luna ja 4-vuotias Miles. Menetetyn lapsen pariskunta nimesi Jackiksi

Legend onkin avautunut haastattelussa keskenmenon tuomista haasteista, mutta myös siitä, että tragedia loppujen lopuksi vahvisti paria. 

- Kun kävimme tämän läpi yhdessä, se teki meistä vahvempia, vaikka olimmekin jollain tavalla rikkinäisiä, kun meidän piti pitää toisemme kasassa ja kannustaa toisiamme sen läpi, Legend kuvailee suruprosessia.  

Muusikolla oli aluksi omat epäilyksensä asian puimisesta julkisesti, mutta ymmärsi nopeasti sen, miten tärkeää Teigenille oli tuoda asia julki ja rikkoa tabuja keskenmenoihin liittyen. 

- Se ei ollut ainoastaan rehellinen teko, vaan se myös avasi keskusteluja ihmisten kesken, jotka pelkäsivät tuoda julki tällaisia yksityiskohtia ja jotka olivat häpeissään keskenmenostaan, Legend kertoo. 

Vaikka suru ja menetys tulee olemaan aina läsnä, tuntuu Legend kuitenkin uskovan hyvään uuden odotetun perheenjäsenen ansiosta.

- En odota sen aukon täyttyvän, jonka tunsimme, kun menetimme Jackin. Tunnen vain, että elämäämme tulee uusi persoona, jota rakastaa ja joka tekee elämästämme iloisempaa. Tulemme aina kantamaan surua Jackista, mutta jatkamme elämää, rakastamista ja ilon löytämistä elämästä, Legend sanoo. 

Lue myös: Chrissy Teigen puhuu nyt keskenmenon yhteydessä otetuista kuvista: 'En välitä, jos vihaatte niitä'

Lue myös: John Legend julkaisi kauniin kirjoituksen Chrissy-vaimolleen: "Olemme kokeneet ylä- ja alamäet"

Lue myös: Chrissy Teigen otti tatuoinnin, jossa suuri viittaus hänen aviomieheensä - katso

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat