Kuva: AOP / EPA-EFE

Ricky Martin haastaa siskonpoikansa oikeuteen - syynä perusteettomat väitteet insestistä

09.09.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Siskonpojan esittämät syytteet ovat aiheuttaneet taloudellista vahingoa laulajalle.

Laulaja Ricky Martin, 50, on haastanut sisarenpoikansa oikeuteen perättömäksi todettujen seksuaalirikossyytteiden vuoksi.

Laulaja on haastanut sisarenpoikansa Dennis Sanchez Martinin oikeuteen syyttäen tätä kiristyksestä.

People-julkaisun saaman haastehakemus on jätetty viikkoja sen jälkeen, kun Sanchez on perunut Martinia vastaan nostamansa syytteet seksuaalisesta väkivallasta. Tuomari on myös hylännyt Martinia vastaan langetetun väliaikaisen lähestymiskiellon.

Martinin mukaan Sanchez oli esittänyt perättömiä syytöksiä sen vuoksi, että Martin ei ollut seurannut häntä sosiaalisessa mediassa, eikä Martin ollut reagoinut tämän ehdotukseen perustaa sosiaalisen median tili Martinin lapsille.

Sanchezin syytetään julkaisseen Martinin puhelinnumeron, jonka vuoksi laulaja on joutunut vaihtamaan numeronsa. Kuukausia erimielisyyksien jälkeen Sanchez oli nostanut kanteen laulajaa vastaan väittäen Martinin käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen. Samalla Sanchez haki lähestymiskieltoa laulajalle.

Sanchez väitti heinäkuussa olleensa suhteessa Martinin kanssa useiden kuukausien ajan. Siskonpoika väitti tuolloin myös joutuneensa niin henkisen kuin fyysisen väkivallan kohteeksi.

Martinin asianajajien mukaan laulaja on menettänyt perättömien syytösten vuoksi miljoonien eurojen arvoisia sopimuksia, sillä hänen nykyisiä ja tulevia projektejaan on hyllytetty.

Martin hakee oikeusteitse itselleen vahingonkorvauksia 20 miljoonan euron edestä.

Lue myös: Ricky Martinia syytetään insestistä - "Väite ei ole ainoastaan epätosi, se on kuvottava"

Lue myös: Ricky Martin kommentoi häneen kohdistuneita insestisyytöksiä - "Minulla ei ole ollut lupa puhua"

Lue myös: Ricky Martinia kohtaan haettiin lähestymiskieltoa - kiistää syytökset

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat