Kuva: AOP

Seksivideokohu jatkuu - Ray J väittää Kris Jennerin valinneen vuodettavan videon kahdesta vaihtoehdosta

12.09.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kohun keskellä on vuonna 2007 julkisuuteen levinnyt video, jolla esiintyy Kris Jennerin tytär Kim Kardashian

Muusikko Ray J syyttää entistä puolisoaan, tosi-tv-tähti Kim Kardashiania, 41, ja tämän äitiä Kris Jenneriä, 66, vuonna 2007 tapahtuneesta seksivideon vuotamisesta julkisuuteen.

Tapahtumat saivat alkunsa Jennerin vierailtua hiljattain The Late Late Show With James Corden -ohjelmassa. Jenner osallistui haastattelussa valheenpaljastuskokeeseen, jossa häneltä kysytiin muun muassa vastausta siihen, oliko Jenner mukana masinoimassa Kardashianin ja Ray J:n välisen intiimin videon vuotamista julkisuuteen. Videon väitetään olleen Kardashianin ponnahduslauta maailmanmaineeseen.

Jenner kiisti osallisuutensa videon julkituloon. Aiemmin myös videon julkaisseen Vivid Entertainment -yrityksen johtaja on kertonut, ettei Jenner ole ollut hänen kanssaan missään tekemisissä videon julkistamiseen liittyvissä asioissa.

Ray J on kuitenkin eri mieltä.

Muusikko julkaisi hiljattain Instagram-tilillään 44 minuutin mittaisen videon, jossa hän väittää videoita olevan olemassa kaksi. Ray J:n väittää videolla Jennerin valinneen videoista julkaistavaksi sen, kummassa Kardashian näytti paremmalta. Ray J:n mukaan videoita on olemassa myös kolmas video nimeltään "Intro."

Videolla Ray J väittää antaneensa oikeudet aikuisviihdemateriaalin jakejalle, mutta hänen mukaansa Kardashian on kirjoittanut osion, jossa kuvaillaan kolmea seksivideota. Muusikko näyttää myös videollaan kuvia käsinkirjoitetuista muistiinpanoista, jotka hän väittää saaneensa Kardashianilta. Hän vertailee videolla Kardashianin käsialaa alkuperäisessä sopimuksessa olevaan käsialaan, väittäen niiden olevan samanlaisia.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän näyttää videolla myös hänen ja Kardashianin entisen puolison, artisti Kanye Westin, 45, välistä viestinvaihtoa, jossa kaksikko keskustelee videosta sekä hänen ja Kardashianin välisestä sopimuksesta, joka liittyy videon julkistamiseen.

Ray J väittää videolla Kardashianin ja Jennerin allekirjoittaneen sopimuksen hänen puolestaan. Hänen mukaansa West yritti saada väärennetyn sopimuksen varjolla saada jäljellä olevat seksivideot haltuunsa.

Muusikko kertoo videolla haluavansa Jennerin ja Kardashianin myöntävän osuutensa seksivideon julkistamisessa. Kumpikaan osapuolista ei ole kommentoinut asiaa julkisuuteen. Ray J väittää tosin Kardashianin estäneen hänet Instagramissa.

Lue myös: Kim Kardashianin kanssa seksivideolla esiintynyt mies kommentoi Kanye Westin kohuväitettä

Lue myös: Kim Kardashian törmäsi uhkaan uudesta seksivideopaljastuksesta - "Tämä on todella noloa p*skaa"

Lue myös: Kim Kardashian valehteli eksälleen seksivideosta - 'Hän särki sydämeni'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat