Kuva: Riia Frost

Erika Vikman paljastaa fanipostiensa yleisen sisällön: "En haluaisi nähdä"

13.09.2022 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Vikman saa postia laidasta laitaan.

Muusikko Erika Vikmanin, 29, uutta musiikkia kuullaan myös pian ilmestyvässä Kikka-elokuvassa. Hän esittää elokuvan tunnuskappaleen Kateus

Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa Vikman pohtii omalla kohdallaan kohtaamaansa kateutta, joka on uran mittaan käynyt hänelle tutuksi. 

- Tapani tuoda naisellisuutta esiin on huomiota herättävä, rohkea, välillä provokatiivinen. Se aiheuttaa ihmisissä vahvoja fiiliksiä ja uskon, että osa vihasta on kateutta, Vikman pohtii.

Vikman kertookin saavansa sosiaalisen median kanavissa kuten Instagramissa positiivisten ja kannustavien viestien ohella myös paljon törkyviestejä. Siitä huolimatta hän lukee ihmisten yhteydenottoja päivittäin.

- Kyllä mä luen joka päivä, ja se on nykyajan fanipostiluukku mielestäni. Sinne tulee kiinnostavia yhteydenottoja, merkittäviä tarinoita ihmisiltä ja toki joitain kuvia, joita en haluaisi nähdä, Vikman luettelee.

Arvokkaimpia ovat kohtaamiset, joissa Vikmanille kerrotaan hänen musiikillaan olleen suuri vaikutus toisen ihmisen elämänkulkuun.

- On saattanut tulla ihmiseltä viestiä, että on ollut syvässä epätoivossa ja kokenut ulkopuolisuuden tunnetta tästä maailmasta. On ollut jopa valmis riistämään itseltään hengen, mutta on saanut voimaa ja rohkeutta jaksaa olla ja elää mun musiikkini kautta. Onhan se merkittävää, Vikman muistelee.

Ihmisten kokemukset ja tarinat hänen musiikistaan antavat myös Vikmanin omalle työlle merkityksiä.

- Kun Cicciolinaa kirjoitettiin, en todellakaan ajatellut, että tämä biisi voi pelastaa jonkun elämän. Onhan se hurjaa. Kiitos heille tarinoista, ne antavat mullekin voimaa jatkaa ja tulee olo, että tällä kaikella on oikeasti merkitys, Vikman sanoo.

Kikka-elokuva saa ensi-iltansa 12. lokakuuta. 

Lue myös: Erika Vikman esittää räiskyvän Kikka! -elokuvan tunnusbiisin - kuuntele uutuuskappale

Lue myös: Erika Vikman havahtui ja teki suuria elämäntapamuutoksia - "Herääminen on tapahtunut"

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat