Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Uudistettu Huippumalli haussa alkaa - kahden kilpailijan välillä nähdään herkkä hetki

15.09.2022 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Uuden huippumallin etsintä alkaa, ja kilpailijat kokevat heti suuren yllätyksen.

Huippumalli haussa -ohjelma jatkuu uuden kauden merkeissä. Ohjelman on ennakkoon kerrottu olevan päivitetty tälle vuosituhannelle, ja moni asia onkin nyt toisin kuin aiemmilla kausilla. Kuka tahansa on voinut sukupuoleen, ikään ja vartalotyyppiin katsomatta hakea kilpailuun. Ohjelman juontaa Veronica Verho, ja päätuomarina ja mentorina nähdään Saara Sihvonen, joka itse sijoittui ohjelman kolmannella kaudella toiseksi.

(kuva: MTV3)

Yksi merkittävä uudistus kilpailun kulussa on se, että kilpailua käydään joukkueissa. Uudistus yllättää kilpailijat täysin. Ensimmäisen haastetehtävän voittajat pääsevät valitsemaan omat joukkueensa, ja kuvauksissa poseerataan sekä yksilö- että ryhmäkuvissa. Paremmin ryhmäkuvassa onnistunut joukkue on turvassa pudotukselta. Ensimmäisissä yksilökuvauksissa kysytään rohkeutta, kun mallikokelaat poseeraavat 78 metrin korkeudessa helsinkiläisen hotellin katolla.

Ensimmäisestä jaksosta huomaa, että kauden tunnelma on kannustava ja myös kilpailijat tukevat toinen toistaan. Erityisen herkkä hetki nähdään 20-vuotiaan Sirkan ja 25-vuotiaan Jarrahin välillä. Sirkka kertoo jaksossa eronneensa lestadiolaisuudesta. Jarrah mainitsee olevansa transtaustainen. Naisilla on syvällinen keskustelu ruokapöydän ääressä.

Jarrah (kuva: MTV)

Sirkka (kuva: MTV)

- On ihan mahtavaa, että pystymme keskustelemaan näin syvällisesti, vaikka olemme kokeneet täysin eri asioita. Katseestasi näkee, että sinuun on joskus sattunut ihan hirveästi. Olet ollut tosi vahva ja olet selvinnyt. Olet oikeasti tosi vahva ihmisenä, Sirkka sanoo.

Kauniit sanat liikuttavat Jarrahin kyyneliin ja pian kaksikko jakaa lämpimän halauksen.

- Näit minut ilman, että olen kertonut sinulle paljon mitään. Se on jotenkin pysäyttävää, Jarrah sanoo.

Huippumalli haussa
klo 20.00
MTV3

Lue myös: Kenestä tulee seuraava Suomen huippumalli? Katso, ketkä kilpailevat suosikkiohjelmassa

Lue myös: Vanhat Huippumalli haussa -videopätkät järkyttävät somessa - Janice Dickinsonilta ytimekäs vastaus

Kilpailut

Uusimmat