Kaikki artikkelit

Suosikkisarja on asetettu viime aikoina suurennuslasin alle. Etenkin yhdet rasistisiksi syytetyt kuvaukset ovat nousseet esiin.
Tyra Banks on myöntänyt, että kohua nostattaneissa ohjelman kohtauksissa on tehty huonoja ratkaisuja.
Jerry Koivisto lähti kesällä valloittamaan Italian mallimarkkinoita.
Jerry Koivisto on Suomen huippumalli haussa -ohjelman historian ensimmäinen miesvoittaja.
Rita Ora perii Tyra Banksin juontajapestin Amerikan Huippumalli haussa -ohjelmassa.
Sarjan ensimmäinen jakso nähtiin vuonna 2008.
22. tuotantokauden jälkeen suositun tosi-tv-sarjan on aika antaa tilaa uusille tv-ohjelmille, tätä mieltä on ainakin sarjan tuottaja ja tuomari Tyra Banks.
Nelosella alkaa tänään Amerikan Huippumalli haussa -sarjan 17- tuotantokausi.
Vuonna 2005 Amerikan Huippumalli haussa -kilpailun voittanut Eva Marcille on onnensa kukkuloilla.
Huippumalli Heidi Klum esitteli medialle Huippumalli haussa -ohjelman finaalinelikön.
Huippumalli Haussa -ohjelman tehtäväkoordinaattori ja kauneusalan asiantuntija Mariela Sarkima paljastaa, mikä yllätti ohjelman kuvauksissa.
Suomen Huippumalli haussa -sarja käynnistyy tänään Nelosella. Sarjan tuomari, suomalaisstylisti Teri Niitti paljasti Voicelle millainen kausi on luvassa.
Suomen huippumalli haussa -kilpailussa toiseksi sijoittunut Helen Preis selvitti, kuinka ammattilaiset onnistuvat valokuvissa.
Suomen huippumalli haussa -kilpailussa toiseksi sijoittunut Helen Preis avautui Voicelle tulevaisuuden suunnitelmistaan.
Alkuperäinen amerikkalainen Huippumalli haussa -ohjelma kokee muodonmuutoksen. Sen myötä vanhat tuomarit joutuvat väistymään sivuun.
Girls Aloud -yhtyeen Nadine Coyle oli vierailevana tuomarina malliohjelmassa, mutta ohjelman tekijät eivät luottaneet siihen, että irlantilaisnaisen puheesta saisi selvää.