Kuva: AOP

James Bond -näyttelijän homofobiset ja seksiin keskittyvät puheet järkyttivät yleisön - sai potkut

13.09.2022 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

George Lazenby sai lähtöpassit musiikkikiertueelta, koska hänen esiintymisen aikana sanomansa puheet katsottiin sopimattomiksi.

James Bond -näyttelijä George Lazenby, 83, on saanut lähtöpassit teatterikiertueelta, jossa esitetään Bond-leffojen musiikkia ja jossa häntä on haastateltu. Lazenby esitti salaista agenttia vuoden 1969 Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa -elokuvassa. Mies on kiertänyt puhumassa Australiassa erityiskiertueella, ja hänen lauantainen esiintymisensä Perthissä on herättänyt paheksuntaa. Asiasta kertoo muun muassa Metro-julkaisu.

Lazenbyn kerrotaan puhuneen sopimattomalla tavalla yleisölle, jossa oli myös lapsia. Paikalliselle radiokanavalle 6PR:lle puhunut yleisön jäsen kuvaili, että miehen puheet olivat ”inhottavia ja loukkaavia” ja miehen käytös oli ”kamalaa”.

- Hän käytti käytännössä koko haastattelun siihen, että hän puhui seksuaalisista valloituksistaan, oli homofobinen ja kiroili. Hän ei todellakaan puhunut Bond-elokuvistaan. Hän vähätteli kuningatarta vain päivä sen jälkeen kun tämä kuoli, yleisön jäsen kertoi.

Kyseisen katsojan mukaan Lazenby nimesi haastattelun aikana naisia, joiden kanssa oli harrastanut seksiä. Yleisön jäsenen mukaan mies muun muassa kertoi tarinan naisesta, jonka tämä oli raahannut ulos pubista ja pakottanut autoon.

George Lazenby James Bondina (kuva: AOP)

Syytösten myötä Lazenby ei ole enää mukana kiertueen viimeisessä esiintymisessä. Konsertit järjestävä Concertworks ilmoittaa asiasta Facebookissa julkaisemassaan tiedotteessa. Tiedotteessa kerrotaan, etä tapahtumajärjestäjä on pettynyt Lazenbyn kielenkäyttöön ja kertomuksiin.

”Nämä ovat hänen henkilökohtaisia näkemyksiään, eikä tällaiselle ole tekosyytä tämän päivän yhteiskunnassa”, tekstissä todetaan.

Lisäksi tapahtumajärjestäjä pyytää Lazenbyn kommentteja anteeksi yleisöltä ja konsertin muilta esiintyjiltä.

Lazenby on itse pyytänyt käytöstään anteeksi Twitterissä. Hänen mukaansa hänen tarkoituksenaan ei ollut loukata ketään.

”Olen pahoillani ja surullinen kuullessani, että lauantaiset kertomukseni Perthissä ovat saattaneet loukata joitain. Tarkoitukseni ei ollut esittää loukkaavia tai homofobisia kommentteja, ja olen vilpittömästi pahoillani, jos monta kertaa jakamani tarinat tulkittiin tällä tavalla”, Lazenby kirjoittaa.

Lazenbyn päivityksen pääsee katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Lue myös: Entinen James Bondin näyttelijä reagoi No Time to Die -leffaan - kiinnitti huomion yllättävään asiaan

Lue myös: Russon veljekset uskovat, että yksi näyttelijä voisi olla parempi James Bond kuin Daniel Craig

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat