Kuva: AOP

Russon veljekset uskovat, että yksi näyttelijä voisi olla parempi James Bond kuin Daniel Craig

27.07.2022 14:15 - Riia Frost

Kuuluisat ohjaajaveljekset Anthony ja Joseph Russo ottavat kantaa keskusteluu, jossa pohditaan, kuka voisi olla seuraava James Bond.

Moni on arvuutellut, kuka tulee seuraavaksi pukeutumaan ikonisen James Bond-hahmon smokkiin. Maailmankuulua 007-agenttia on viimeksi näytellyt Daniel Craig, 54, joka esitti Bondia viiden elokuvan verran, joista viimeisin on vuodelta 2021 No Time To Die. Monet ovat ehdottaneet seuraavaksi Bondiksi esimerkiksi Henry Cavillia, Tom Hardya, Jacob Elordia ja Sam Heughania.

Kuuluisat ohjaajaveljekset Anthony, 52, ja Joseph Russo, 51, ehdottavat kuitenkin erästä toista näyttelijää ikoniseen rooliin. He ovat vakuuttuneita siitä, että näyttelijä Regé-Jean Page, 34, voisi olla jopa parempi Bond kuin Craig, joka teki roolisuorituksellaan suuren vaikutuksen yleisöön. Veljekset perustelivat mielipidettään RadioTimes.com-haastattelussa.

- Hän on fantastinen. Tarkoitan, että hänellä on enemmän karismaa hänen pikkurillissään kuin monilla heidän kehoissaan. Me katsoisimme häntä tekemässä mitä tahansa, vaikka jos hän lukisi vain puhelinluetteloa, Joseph Russo ylistää.

- Hän on aivan tajuton esiintyjä ja hänellä on niin paljon karismaa, Anthony Russo lisää.

Ohjaajaveljekset Anthony (vas.) ja Joseph Russo (oik.). (kuva: AOP)

Page tunnetaan muun muassa Simon Basset -roolistaan suositussa Bridgerton-sarjassa, josta näyttelijä sai Emmy-ehdokkuuden. Lisäksi Page esiintyy myös The Gray Man -elokuvassa, jossa ohjaajina toimivat Russon veljekset. Page ei ole toistaiseksi kommentoinut Russon veljeksien kommenttia tai ylipäätänsä Bond-roolin ympärillä pyörivää keskustelua.

Mitä Bondin näyttelijältä sitten vaaditaan? Bondin on usein kuvattu olevan brittiläinen ja charmikas naistenmies sekä maskuliininen ikoni. Muutaman Bond-elokuvan tuottanut Barbara Broccoli, 62, on sanonut aikaisemmin Variety-julkaisun haastattelussa, että hahmo on muuttunut ajan myötä ja kehittynyt elokuvien ja näyttelijöiden roolisuoritusten kautta.

- Hahmo tullaan uudistamaan näyttelijän näkemyksen mukaisesti. Se on se, mikä tässä franchisessa on mielenkiintoista. Eli se, että hahmo kehittyy, Broccoli kertoi.

Tästä syystä Broccoli sanoi uskovansa, että seuraava Bond-näyttelijä voisi hyvin olla myös tummaihoinen. Pääasia on ainoastaan, että näyttelijä olisi brittiläinen.  

Regé-Jean Page tunnetaan muun muassa Simon Basset -roolistaan suositussa Bridgerton-sarjassa. (kuva: AOP)

Lue myös: Seuraava James Bond -elokuva tulee olemaan täysin erilainen: "Se on remontti Bondille"

Lue myös: The Witcher -tähdestä uusi James Bond? Näyttelijä kommentoi huhuja

Lähteet: Deadline, Vogue, Esquire

Kilpailut

Uusimmat