Kuva: AOP

Kettuiliko Pete Davidson Kanye Westille? Kim Kardashian toivoo, että ei

16.09.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Huhujen mukaan Davidson halusi Emmy-gaala-asullaan kettuilla Westille.

Koomikko Pete Davidson, 28, jakoi Emmy-gaalassa muutama päivä sitten palkinnon parhaasta komediasarjasta, jonka voitti Jason Sudeikisin luoma Ted Lasso -sarja.

Hämmästystä kuitenkin herätti Davidsonin asuvalinta. Davidson oli sonnustautunut lavalla valkoisiin aurinkolaseihin, löysiin housuihin sekä lenkkareihin. Tämä toi monille mieleen Kanye Westin, 45, ja huhujen mukaan Davidson halusikin asullaan kettuilla Westille.

Davidsonin ex-kumppani Kim Kardashian, 41, kuitenkin toivoo, ettei asulla olisi tekemistä Westin kanssa. Kim Kardashian seurusteli Davidsonin kanssa sen jälkeen, kun oli eronnut Westistä.

- Kim todellakin toivoo, ettei asialla ollut tekemistä Westin kanssa, koska draamaa on ollut aivan liikaa. Kim tietää, ettei Pete ansaitse Kanyen jatkuvia loukkauksia, mutta toivoisi, että Pete olisi tilanteita korkeammalla eikä olisi pikkumainen, Kardashiania lähellä oleva lähde paljastaa Hollywood Life -julkaisulle.

- Hän toivoo, että asiat jätettäisiin menneisyyteen ja jokainen voisi elää omaa elämäänsä, lähde jatkaa.

Vaikka Davidson ja Kardashian erosivat yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen, West on silti pitänyt koomikkoa silmätikkunaan. West nimittäin julkaisi häiritsevän Instagram-julkaisun, jossa hän kertoi Davidsonin kuolleen. West on aikaisemmin kohdistanut vihaansa koomikkotähteen muun muassa musiikivideolla, jossa hän kidnappaa Davidsonin ja hautaa tämän elävältä.

Pete Davidson Emmy-gaalassa. (kuva: AOP)

Lue myös: Pete Davidsonin pikkusisko muisteli 9/11-iskussa menehtynyttä isäänsä sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Sini Sabotage kohtasi aikoinaan Pete Davidsonin deittisovelluksessa - kertoo nyt, kelpaisiko sinkkumies edelleen

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat