Kuva: AOP

Chrissy Teigen paljastaa: kaksi vuotta sitten tapahtunut keskenmeno olikin abortti

18.09.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huippumallin mukaan hänellä kesti yli vuoden ajan ymmärtää, että keskenmenossa oli käytännössä kyseessä abortti.

Huippumalli Chrissy Teigen, 36, paljastaa Day of Unreasonadle Conversation -tapahtuman keskustelussa vuonna 2020 saamansa keskenmenon olleen itseasiassa abortti.

- Kaksi vuotta sitten odotimme Jackia, Johnin ja minun kolmatta lastamme. Minun täytyi tehdä paljon sydäntä särkeviä päätöksiä, Teigen paljastaa.

- Raskauden puolivälin tietämillä kävi ilmi, ettei hän tulisi selviämään, enkä selviäisi minäkään ilman lääketieteellistä väliintuloa, huippumalli muistelee.

Parhaillaan puolisonsa, laulaja John Legendin, 43, kanssa lasta odottava Teigen valottaa syyskuun 2020 tapahtumia, jolloin pariskunta menetti lapsensa 20. raskausviikolla.

- Puhutaan siitä sen oikealla nimellä: se oli abortti, huippumalli toteaa.

- Abortti, joka pelasti henkeni raskaudelta, jossa lapsella ei ollut minkäänlaisia selviytymismahdollisuuksia, Teigen jatkaa.

- Rehellisesti sanottuna en ole koskaan liittänyt asioita yhteen, ennen kuin vasta muutama kuukausi sitten, hän pohtii.

Teigen viittaa kommentillaan Yhdysvalloissa muutama kuukausi sitten kumottuun laajaan aborttioikeuteen. Korkeimman oikeuden päätös laajan aborttioikeuden kumoamisesta on herättänyt laajasti keskustelua ja vastustusta. Myös useat julkisuuden henkilöt ovat ottaneet aiheeseen kantaa ja pitäneet aihetta pinnalla.

Teigen toteaa olevansa yksi niistä ihmisistä, joka on joutunut tekemään päätöksen abortista.

- Kerroin julkisesti, että olimme saaneet keskenmenon, ja siitä tuli yleisesti hyväksytty asia. Kaikissa otsikoissa puhuttiin keskenmenosta, Teigen muistelee.

- Aloin turhautua siihen, etten ollut alkujaan puhunut tapahtumasta suoraan. Minusta tuntuu typerältä, että minulla kesti yli vuosi ymmärtää, että se mitä teimme, oli abortti, hän jatkaa.

Huippumalli kertoi elokuussa olevansa jälleen raskaana. Pariskunnalla on menehtyneen Jackin lisäksi kaksi lasta: Luna, 6, sekä Miles, 4.

Lue myös: John Legend avautuu poikansa menettämisestä - "En odota sen aukon täyttyvän..."

Lue myös: John Legend ja Chrissy Teigen odottavat lasta - mallia jännittää raskaus aiemman keskenmenon takia

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat