Kuva: AOP / Shutterstock / AOP

Kanye West ja Candice Swanepoel romanssihuhujen keskellä - "He pitävät toisistaan hyvin paljon"

19.09.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rakkauden muotiin kerrotaan yhdistävän pariskuntaa. Huippumalli onkin esiintynyt muun muassa Westin uuden aurinkolasimalliston kuvissa.

Rap-artisti Kanye Westin, 45, ja huippumalli Candice Swanepoelin, 33 kerrotaan tapailevan toisiaan. Pariskunnan suhteesta uutisoi ensimmäisenä viihdesivusto Entertainment Tonight.

- Kanye ja Candice tapailevat toisiaan ja heidän suhteensa on tuore, lähde kertoo julkaisulle.

- He pitävät toisistaan hyvin paljon ja he ovat tyytyväisiä siihen, kuinka asiat ovat menneet tähän asti. Kiinnostus muotiin ja luovuus yhdistää heitä. Kanye on innoissaan Candicesta, lähde jatkaa.

West jakoi hiljattain Instagram-tarinassaan kuvan, jossa kaksikko esiintyy yhdessä. Kuva on epäselvä, sillä se on kuvattu sumennetun lasin läpi. Swanepoel näyttää olevan pukeutunut vaaleanpunaisiin housuihin, mustaan yläosaan ja hopeiseen takkiin.

Niin ikään Swanepoel jakoi itsestään kuvan sosiaalisessa mediassa samanlaiseen asuun pukeutuneena. Huippumalli poseeraa yhteiskuvassa mediapersoona Scott Disickin entisen puolison, Amelia Gray Hamlinin kanssa.

Disick on Westin entisen puolison, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, siskon, tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin, 43, entinen puoliso.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Romanssihuhujen lisäksi kaksikko työskentelee parhaillaan yhdessä, sillä Swanepoel esiintyy Westin aurinkolasikampanjassa. Malli esiintyi myös hiljattain Kim Kardashianin Skims-alusvaatemerkin mainoskampanjassa.

West erosi puolisostaan Kim Kardashianista helmikuussa 2021, jonka jälkeen artisti on tapaillut muun muassa huippumalli Irina Shaykia. Hän myös tapaili taannoin näyttelijä Julia Foxia sekä vaikuttajana tunnettua Chaney Jonesia.

Lue myös: Julia Fox paljastaa syyn erostaan Kanye Westin kanssa - 'Hänellä oli ratkaisemattomia ongelmia'

Lue myös: Kim Kardashian mainostaa Kanye Westin tuotteita sosiaalisessa mediassa - välit lämpenemässä?

Lue myös: Chaney Jones pukeutui jälleen kuin Kim Kardashian - pinkki Balenciaga yllä illalliselle

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat