Kuva: AOP

Kanye West täräyttää: Ei ole lukenut elämässään yhtään kirjaa

21.09.2022 16:15 - Iiro Myllymäki

Rap-tähti kertoo, että lukeminen on hänelle kuin ruusukaalin syömistä.

Kanye West, 45, on kertonut, ettei hän ole koskaan lukenut yhtään kirjaa. Miehen lausunnosta kertoo muun muassa USA Today. West kertoo asiasta Alo Mind Full -podcastissa.

- En itse asiassa ole lukenut yhtään kirjaa, West sanoo.

Sen sijaan rap-tähti ja muotiyrittäjä sanoo oppivansa asioita mieluummin keskustelemisen kautta. Mies vertaa oppimisen tapoja omiin ruokamieltymyksiinsä.

- Lukeminen on minulle kuin ruusukaalin syömistä. Puhuminen puolestaan on kuin Giorgio Baldin maissiravioliannos, West kertoo podcastissa ja viittaa Santa Monicassa sijaitsevaan ravintolaan.

Westin lausunnot ovat mielenkiintoisia, koska hän on perustanut oman yksityiskoulun Donda Academyn. Opinahjo tarjoaa koulutusta päiväkoti-ikäisestä 18-vuotiaaksi asti. West esitti podcastissa näkemyksiään siitä, että yleisten opetussuunnitelmien tulisi tarjota tasapainoisemmin muitakin oppimisen muotoja kuin lukemisen.

- Meidän täytyy tasapainottaa asioita opetussuunnitelmilla, jotka sallivat itsevarmuuden oppilaille. Niin monet koulut ja modernit indoktrinaatiot ottavat tulevilta johtajiltamme pois heidän luottamuksensa itseensä, West toteaa.

Samaisessa haastattelussa West paljastaa myös, ettei pidä edes pitkien tekstiviestien lukemisesta.

Kanye West on parhaillaan romanssihuhujen pyörteessä malli Candice Swanepoelin, 33, kanssa. Voit lukea lisää aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Kanye West sanoo, että Kim Kardashian on enemmän läsnä ex-pariskunnan lasten elämässä

Lue myös: Julia Fox paljastaa syyn eroonsa Kanye Westin kanssa - 'Hänellä oli ratkaisemattomia ongelmia'

Lähde: USA Today

Kilpailut

Uusimmat