Kuva: AOP

Onko Arttu Lindeman tekemässä comebackin? Muuttunut artisti julkaisi mystisen päivityksen

21.09.2022 12:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Arttu Lindeman palasi kesällä pitkän tauon jälkeen takaisin julkisuuteen.

Sosiaaliseen mediaan hiljattain palannut artisti Arttu Lindeman, 25, on julkaissut mystisiä julkaisuja Instagram-tililleen. Lindeman on pysytellyt jo pitkän aikaa pois julkisuuden valokeilasta, mutta kesällä asiaan tuli muutos. Uutisoimmekin heinäkuussa Lindemanin tehneen paluun someen hyvinkin muuttuneessa lookissa.  

Lindeman on julkaissut vihjailevan kuvan, sekä videon Instagram-tililleen. Kuvassa Lindeman nähdään rock-tyylisessä lookissa ja artistin hiukset ovat selkeästi pidemmät kuin mitä hänellä on ennen julkisuudesta pois jättäytymistä totuttu näkemään. Silmiä on ilmeisesti korostettu tumman silmämeikin avulla, kynsissä on mustaa kynsilakkaa ja artisti on pukeutunut tummaan nahkatakkiin vakava ilme kasvoillaan. Kuvatekstinä julkaisussa lukee "perjantaina".  

Voit katsoa kuvan alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Lindemanin Instagram-video herättää kiinnostusta. Videolla musta neste luo kirjaimet A ja L, viitaten mitä todennäköisimmin Lindemanin nimeen. Kiinnostavaa on, että Lindeman on aiemmin tunnettu rap-musiikin parista, mutta nyt kyseisen videon taustalla soi rock-musiikki. Nähtäväksi jää, onko Lindemanilta tulossa uutta musiikkia perjantaina, mutta selvää on, että tyylisuunta artistilla on nyt erilainen mitä häneltä aiemmin on totuttu näkemään. 

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: "Ihan sairasta!" - Arttu Lindemanin suklaakakku huumasi tubetähden makunystyrät, katso resepti!

Lue myös: Arttu Lindeman kertoo joutuneensa kasvoleikkaukseen - katso, mistä on kyse

Lue myös: Arttu Lindeman kertoo ensimmäisestä elokuvaroolistaan: "Supersiistiä!"

Kilpailut

Uusimmat