Kuva: AOP

Ana de Armas kuvailee saamaansa huomiota suhteestaan Ben Affleckin kanssa vaaralliseksi ja epäsopivaksi

22.09.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo, ettei halua hänen työhönsä liittymätöntä huomiota.

Näyttelijä Ana de Armas, 34, kertoo ymmärtävänsä, millainen mediasirkus edesmenneen näyttelijä Marilyn Monroen ympärillä pyöri, sillä de Armas kertoo kokeneensa itse saman seurustellessaan näyttelijä Ben Affleckin kanssa.

De Armas kertoo Varietyn haastattelussa huomion olleen usein myös vaarallista ja se aiheutti hänelle turvattomuutta.

- En ole koskaan ollut sellainen ihminen, joka kaipaisi mitään huomiota, joka ei liity työhöni, Blonde-elokuvassa Monroeta näyttelevä de Armas toteaa.

- Aina, kun huomio ei liity työhöni, se on järkyttävää ja se tuntuu epäkunnioittavalta, epäsopivalta, vaaralliselta ja turvattomalta, näyttelijä luettelee.

Hän toteaa, että erityisesti Yhdysvalloissa on vaikea suojautua huomiolta.

- En tiedä, kuinka sen saisi muuten loppumaan kuin lähtemällä maasta, de Armas pohtii.

Erottuaan Affleckista syyskuussa 2021, de Armas muutti New Yorkiin, mutta muutosta huolimatta hänen henkilökohtainen elämänsä pysyi puheenaiheena.

- Se oli asia, joka lähensi minua Marilyniin, näyttelijä kertoo viitaten roolihahmoonsa.

- Hän rakasti sitä, mitä teki ja hän kunnioitti sitä todella paljon. Hän ei vain saanut sitä takaisin, de Armas kuvailee.

*Elokuvan alastonkohtaukset tulevat menemään viraaliksi'

De Armas kertoo tietävänsä jo etukäteen, että Blondie-elokuvassa nähtävät alastonkuvat hänestä tulevat leviämään kulovalkean tavoin.

- Se on vastenmielistä. Sitä on järkyttävää ajatella. En voi kontrolloida sitä; on mahdotonta kontrolloida, mitä ihmiset tekevät ja miten he irrottavat asioita kontekstista. Se ei ole saanut minua toisiin ajatuksiin kohtauksista, siitä vain tulee paha maku suuhun, kun ajattelen kohtausten tulevaisuutta, näyttelijä kuvailee.

De Armas painottaa, että elokuvassa kerrotaan Monroen tarina näyttelijän itsensä näkökulmasta. Elokuvassa käsitellään muun muassa Monroen ja presidentti John F. Kennedyn välistä suhdetta, joten näyttelijän mukaan alastonkohtaukset olivat tarpeellisia.

(kuva: Netflix / YouTube)

Blonde-elokuva on Netflixin ensimmäinen elokuva, joka on kielletty alle 18-vuotiailta. Elokuva tulee nähtäväksi suoratoistopalveluun syyskuun 28. päivä.

Lue myös: Ana de Armas kertoo muodonmuutoksesta Marilyn Monroeksi - vei aikaa tunteja päivittäin

Lue myös: Ana de Armas ei ymmärrä Marilyn Monroe -elokuvan ikärajaa

Lue myös: Blonde-elokuva sai somekritiikkivyöryn trailerin julkaisun jälkeen - "Mikä tuo aksentti on?"

Lähde: Entertainment Tonight

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat