Kuva: AOP

Kanye Westiltä erikoinen päivitys kuningatar Elisabetin kuolemasta - "Minäkin menetin kuningattareni"

26.09.2022 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Räppäri vaikuttaa rinnastavan kuningattaren poismenon ja oman avioeronsa Kim Kardashianin kanssa.

Rap-tähti ja muotiyrittäjä Kanye West, 45, on jakanut erikoisen somepäivityksen, jossa hän vaikuttaa rinnastavan kuningatar Elisabetin kuoleman ja oman avioliittonsa kariutumisen. Räppäri jakoi Instagramin tarinoissaan lyhyen tekstin, jossa hän antaa sympatiaa brittiläisille surijoille.

”Lontoo, tiedän miltä teistä tuntuu. Minäkin menetin kuningattareni”, West kirjoittaa.

West oli naimisissa Kim Kardashianin, 41, kanssa vuosina 2014–2021. Entisellä parilla on neljä yhteistä lasta. Kuningatar Elisabet menehtyi 96 vuoden ikäisenä 8. syyskuuta, ja hänen hautajaisiaan vietettiin 19. syyskuuta.

West jakoi Instagram-julkaisunsa vain päiviä sen jälkeen, kun hän oli pyytänyt ex-vaimoltaan anteeksi julkisesti. West antoi haastattelun Good Morning America -ohjelmalle ja esitti pahoittelunsa.

- Hän on lasteni äiti, ja pyydän anteeksi kaikesta siitä stressistä, mitä olen hänelle aiheuttanut, West sanoi.

Kardashian seurusteli eron jälkeen koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa yhdeksän kuukauden ajan. Suhteen aikana West häiriköi Davidsonia monesti sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi julkaisi animoidun musiikkivideon, jossa Davidson haudataan elävältä. Ex-parilla on ollut myös julkisia erimielisyyksiä lastenkasvatuksessa ja Kardashian on kritisoinut Westin ”toistuvia hyökkäyksiä” häntä kohtaan sosiaalisen median päivityksissä ja haastatteluissa. West on useaan otteeseen osoittanut halukkuutensa saattaa perhe takaisin yhteen ja jatkaa suhdetta Kardashianin kanssa.

Lue myös: Kim Kardashian osti 70 miljoonan arvoisen kartanon Malibusta - Kanye West tarjosi auttavaa kättä

Lue myös: Kanye West sanoo, että Kim Kardashian on enemmän läsnä ex-pariskunnan lasten elämässä

Lähteet: NME, NME

Kilpailut

Uusimmat