Kuva: AOP

Lähde: Johnny Depp voi hyvin ja seurustelee - "Hän työstää ongelmiaan"

28.09.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Hän voi nyt paljon paremmin kuin kolme kuukautta sitten, lähde sanoo ja viittaa oikeudenkäyntiin, jossa Depp voitti ex-vaimonsa Amber Heardin.

Vastikään maailmalla levisi tieto, että Hollywood-näyttelijä Johnny Depp, 59, deittailee asianajajana toimivan Joelle Richin kanssa.

- Johnny ja Joelle tapailevat, lähde paljasti syyskuussa Entertainment Tonight -julkaisulle.

Isobritannialainen Rich toimi Deppin asianajajana vuonna 2020 näyttelijän The Sun -lehteä vastaan käymässä oikeudenkäynnissä. Depp haastoi julkaisun oikeuteen, sillä yhdessä sen artikkelissa näyttelijää nimitettiin "vaimonhakkaajaksi." Depp hävisi oikeustaistelun.

People-lehdelle Deppiä lähellä oleva lähde sanoo, että näyttelijä voi hyvin.

- Hän voi nyt paljon paremmin kuin kolme kuukautta sitten, lähde sanoo ja viittaa oikeudenkäyntiin, jossa Depp voitti ex-vaimonsa Amber Heardin.

- Johnny deittailee ja vaikuttaa onnelliselta ja pitää huolta itsestään, lähde jatkaa.

Keväällä nähty oikeudenkäynti oli Deppille lähteen mukaan raskas.

- Johnny ei ole koskaan sanonut olevansa täydellinen ja nyt hänen monet ikävät puolensa tuotiin esille. Hän haluaa työstää ongelmiaan ja on saanut apua.

Depp haastoi Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta. Heard kirjoitti vuonna 2018 The Washington Post -julkaisuun artikkelin, jossa kertoi joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Vaikka Heard ei koskaan nimennyt Deppiä artikkelissaan, Deppin mukaan artikkeli vaikutti vahingollisesti hänen uraansa näyttelijänä. Kuuden viikon mittainen oikeudenkäynti tuli päätökseensä kesäkuun alussa.

Voit lukea kaikki oikeudenkäyntiin liittyvät artikkelit täältä.

Lue myös: Amber Heardia ei kiinnosta, kenen kanssa Johnny Depp seurustelee - lähde kertoo

Lue myös: Johnny Depp seurustelee entisen asianajajansa kanssa - kuka on Joelle Rich?

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat