Tämän hetken kuumin saksalaistähti valloittaa maailman - ja Suomen!

13.10.2009 14:26 - Eeva Rajala

Uudessa kotimaisessa Pihalla-elokuvassa näyttelevä Sibel Kekilli on tämän hetken kuumin nimi Saksassa. Tähti matkaa töiden perässä ympäri maailmaa - ja töitä muuten riittää!

Kuvankaunis neitokainen mainosti Pihalla-elokuvaa Suomessa tällä viikolla, mutta matkaa vielä tällä viikolla Istanbuliin työstämään uutta tv-elokuvaansa.

Kekilli kuvasi juuri ennen Pihalla-elokuvan kuvauksia yhden elokuvan Etelä-Afrikassa ja yksi uusi teatterielokuva saa ensi-iltansa helmikuussa. Ja Ruotsissakin neitokainen on juuri käynyt kuvaamassa.

- Matkustelen siis paljon ympäri maailmaa. Ehkä ensi vuonna matkaan Irlantiin kuvaamaan jälleen uutta elokuvaa. Mutta siihen on vielä aikaa. Minulla on ollut tänä vuonna onnea matkassa.

Sibel Kekilli näyttelee Pihalla-elokuvassa yhdessä muun muassa Mikko Leppilammen kanssa. Sibelin roolihenkilö on Laura, nuori saksalaisäiti, joka muuttaa Hampurista Tampereelle suomalaisen miehensä työn perässä. Elämä ei kuitenkaan ole helppoa uudessa, oudossa maassa.

Kekilli pääsee työnsä kautta matkaamaan aivan tarpeeksi, joten kaukaisia lomamatkakohteita tähti ei kaipaa. Loman hän viettää mieluusti kotinsa rauhassa.

Mikäli oman kotisi seinät ovat kaatumassa päälle ja kaipaat kaukaisuuteen palmun alle loikoilemaan, ota neuvosta vaari ja ilmoittaudu mukaan Voicen 25 000 euron Matkakassa -kilpailuun tästä!

Kilpailut

Uusimmat