Kuva: AOP

Kanye West vaihtoi profiilikuvakseen Kris Jennerin naaman - selitti myöhemmin erikoista vetoaan

29.09.2022 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kanye West on aiemmin kritisoinut kovin sanoin ex-anoppiaan.

Rap-tähti ja yrittäjä Kanye West, 45, on vaihtanut Instagramin profiilikuvakseen kasvokuvan entisestä anopistaan Kris Jenneristä, 66. Tapaus sai monet tähden faneista hämilleen, mutta myöhemmin mies selitti yllättävää tekoaan.

”Päivitin Krisin kuvan ajatellen rauhaa ja kunnioitusta. Muutetaan narratiivi”, West kirjoitti Instagramin tarinoissaan.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Westillä on ollut monimutkainen suhde entisen vaimonsa Kim Kardashianin, 41, äitiin Kris Jenneriin. Kesällä 2020 West kutsui Jenneriä yhdessä twiitissään nimellä Kris Jong-Un viittauksena Pohjois-Korean johtajaan Kim Jong-Uniin. Vielä tämän jälkeen West syytti Jenneriä Instagramissa siitä, että tämä olisi pakottanut tyttärensä Kylie Jennerin ja Kim Kardashianin poseeraamaan Playboyssa. Tuolloin lähde kertoi Hollywood Lifelle, että Jenner oli loukkaantunut Westin syytöksistä.

West ja Kardashian erosivat alkuvuodesta 2021. Takanaan heillä oli kuuden vuoden avioliitto. Heillä on neljä yhteistä lasta. Ero on ollut selvästi kova paikka Westille, joka on monesti haikaillut julkisesti Kardashianin perään. Kardashian seurusteli eron jälkeen yhdeksän kuukauden ajan koomikko Pete Davidsonin kanssa, ja West häiriköi Davidsonia lukuisia kertoja sosiaalisessa mediassa. Hän myös julkaisi animoidun musiikkivideon, jossa hän hautasi Davidsonin elävältä.

West pyysi juuri käytöstään anteeksi Kardashianilta televisiohaastattelussa. Samalla hän kertoi ex-parin tavasta jakaa vanhemmuuteen liittyvät asiat. West sanoi kokeneensa, että hänen on täytynyt taistella saadakseen äänensä kuuluviin kasvatusasioissa.

- Minulla on oikeus saada ääneni kuuluviin siinä, mitä lapseni pukevat ylleen, mitä he katsovat ja mitä he syövät, West sanoi Good Morning American haastattelussa.

- Olen heidän isänsä. Kyse on yhteisvanhemmuudesta. Siinä ei ole kyse vain naisesta. Myös miehillä on valintansa. Miesten äänillä on väliä, West jatkoi.

Lue myös: Kanye Westiltä erikoinen päivitys kuningatar Elisabetin kuolemasta - "Minäkin menetin kuningattareni"

Lue myös: Kanye West osallistui Burberryn muotinäytökseen varvassandaaleissa - tyyli herätti huomiota

Lähteet: Metro, Metro, Capital FM

Kilpailut

Uusimmat