Kuva: AOP

Kanye West ei ole luopunut toivosta palata yhteen Kim Kardashianin kanssa

01.10.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rap-artistin lähipiiristä kerrotaan, että artisti elättelee edelleen toivoa yhteenpaluusta entisen vaimonsa kanssa.

Rap-artisti Kanye Westin, 45, kerrotaan haikailevan edelleen entisen puolisonsa, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, perään.

- Kanye ei ole luopunut toivosta, että he palaisivat vielä takaisin yhteen Kimin kanssa. Kanye ymmärtää, ettei se tule tapahtumaan nyt tai edes lähiaikoina, mutta hän tietää heidän olevan aina osa toistensa elämää, kävi miten kävi, lähipiiriläinen kertoo.

Lähipiirin mukaan asiat eivät kuitenkaan ole entisellään, vaikka West haluaisikin korjata kaksikon välit.

- Hän on maininnut muutamaan otteeseen, että asioita ei osaa arvostaa, ennen kuin ne menettää. Hän piti Kimiä itsestäänselvyytenä, lähipiiriläinen kuvailee artistin ajatuksia.

Artistin kerrotaankin katuvan sitä, ettei ole osannut arvostaa Kardashiania. Westin kerrotaan pohtineen, että läheisissä ihmissuhteissa tämä on tyypillistä.

- Hän ei koskaan tarkoittanut satuttaa Kardashiania, tai aiheuttaa hänelle harmia. Hän ottaisi sen kaiken takaisin, mikäli pystyisi, lähipiiristä todetaan viitaten muun muassa Westin häiritsevään käytökseen, joka oli alkuvuodesta runsaasti esillä otsikoissa.

- Hänen ystävänsä ovat neuvoneet häntä lopettamaan julkiset hyökkäykset, ja hän todella yrittääkin parantaa tapansa. Hän tulee aina rakastamaan Kimiä, ja loppujen lopuksi hän haluaa Kimin olevan onnellinen, lähde summaa.

Kardashianin lähipiiristä puolestaan kerrotaan, että tosi-tv-tähti on huomannut entisen puolisonsa ryhtiliikkeen.

- Kanyen yritykset tehdä sovintoa Kimin ja Krisin kanssa ei ole jäänyt huomiotta, lähipiiristä kerrotaan viitaten Kardashianin lisäksi hänen äitiinsä Kris Jenneriin, 66.

- Kanye on sanonut todella järkyttäviä asioita, eikä voi kiistää, etteikö tämä olisi aiheuttanut heille stressiä, lähde jatkaa.

Westin ja Kardashianin kerrotaan haluavan pitää välinsä hyvinä yhteisten lastensa vuoksi. Helmikuussa 2021 eronneella parilla on neljä yhteistä lasta.

Lue myös: Kanye West pyytää anteeksi Kim Kardashianilta

Lue myös: Kanye West vaihtoi profiilikuvakseen Kris Jennerin naaman - selitti myöhemmin erikoista vetoaan

Lue myös: Kanye Westiltä erikoinen päivitys kuningatar Elisabetin kuolemasta - "Minäkin menetin kuningattareni"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat