Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian määrättiin maksamaan miljoonakorvaukset - mainosti kryptovaluuttaa kertomatta saamastaan palkkiosta

04.10.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden on maksettava yli miljoonan euron suuruinen korvaus, sillä ei ollut kertonut avoimesti hänelle maksetusta palkkiosta, jonka hän sai EthereumMax-kryptovaluutan mainostamisesta.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on päässyt sopimukseen Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomission kanssa syytöksistä, jotka liittyvät kryptovaluutan markkinointiin.

Kardashian joutuu maksamaan yli 1,26 miljoonan euron edestä korvauksia, sillä tosi-tv-tähti on mainostanut kryptovaluuttaa mainitsematta, että on saanut korvauksia valuutan mainostamisesta. Kardashian ei myöskään saa mainostaa krypto-omaisuusarvopapereita kolmeen vuoteen.

Komission mukaan Kardashian tekee yhteistyötä komission käynnissä olevan tutkinnan aikana.

Komission mukaan Kardashian ei ilmaissut selkeästi saaneensa 250 000 euron suuruisen korvauksen Instagram-julkaisusta, joka sisälsi linkin EtheriumMaxin verkkosivuille, jotka neuvoivat potentiaalisia sijoittajia sijoittamaan EthereumMax-valuuttaan.

- Liittovaltion arvopaperilainsäädännön mukaan jokaisen julkisuuden henkilön tai yksityishenkilön, joka mainostaa kryptovaluuttaa, on julkistettava promootiostaan saamansa korvauksen luonne, lähde sekä määrä, komission lausunnossa todetaan.

Kardashianille määrätty korvaus sisältääkin miljoonan euron suuruisen sakkomaksun sekä hänen on maksettava takaisin saamansa korvaus valuutan markkinoinnista.

- Kardashian on tyytyväinen päästessään ratkaisemaan asian arvopaperi- ja pörssikomission kanssa. Kardashian on tehnyt yhteistyötä komission kanssa alusta alkaen ja hän on edelleen valmis tekemään kaikkensa auttaakseen komissiota asiassa. Hän halusi saada asian selvitettyä välttääkseen kiistan pitkittymisen, Kardashianin asianajaja kommentoi lausunnossaan.

Lue myös: Kim Kardashianin korvissa riippuivat luottokortit - satojen eurojen luomukset naurattivat somessa

Lue myös: Kim Kardashian näyttelee Game of Thrones -parodiassa - fanit riemastuivat videosta

Lue myös: TikTokkaaja näyttää, kuinka Kim Kardashianin kaulaa on editoitu - olisitko huomannut kuvanmuokkausta?

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat