Kuva: AOP / Shutterstock

Rap-artisti kuoli jälleen ammuskelussa Yhdysvalloissa - Takeoff menehtyi 28-vuotiaana

02.11.2022 09:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Useat julkisuuden henkilöt ovat sureneet edesmennyttä rap-artistia.

Migos-rap-triosta tunnettu rap-artisti Takeoff, oikealta nimeltään Kirsnick Khari Ball, on kuollut varhain tiistaiaamuna Teksasissa tapahtuneessa ammuskelussa. Hän oli kuollessaan 28-vuotias.

rap-yhtyeen levy-yhtiö kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa.

"Joudumme suurimmaksi suruksemme ilmoittamaan, että suremme rakastetun veljemme Khari Ballin, jonka maailma tunsi Takeoffina, poismenoa", lausunnossa todetaan.

"Järjetön väkivalta ja harhaluoti veivät elämän tästä maailmasta, ja olemme musertuneita", lausunnossa jatketaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Houstonin poliisi vahvistaa saaneensa ilmoituksen ammuskelusta noin puoli kolmen aikaan aamuyöstä tiistaina 1. marraskuuta. Poliisin mukaan yksi uhreista löydettiin kuolleena.

Viranomaisten mukaan kaksi muuta uhria toimitettiin sairaalaan, mutta viranomaiset eivät ole vahvistaneet muiden uhrien henkilöllisyyksiä.

Viihdejulkaisu TMZ:n mukaan Takeoff oli viettämässä iltaa niin ikään Migosiin kuuluvan Quavon, oikealta nimeltään Quavious Keyate Marshallin, kanssa, kun seurueessa syttyi riita, ja joku tarttui aseeseen ampuen Takeoffia kuolettavasti.

Myös Quavon kerrotaan vahingoittuneen välikohtauksessa. Quavo on menehtyneen Takeoffin setä. Migosin kolmas jäsen, Offset, eli oikealta nimeltään Kiari Kendrell Cephus, on Takeoffin serkku.

Useat julkisuuden henkilöt ovat ottaneet osaa Takeoffin poismenon vuoksi. Muun mussa tosi-tv-tähti Kylie Jenner, Khloé Kardashian, Ciara ja Drake ovat esittäneet suruvalittelunsa.

Yhdysvalloissa on tapahtunut hiljattain useita henkirikoksia, jotka ovat kohdistuneet rap-artisteihin. Los Angelesissa ammuttiin hiljattain kuoliaaksi artisti Half Ounce sekä PnB Rock.

Lue myös: Yhdysvaltalainen rap-artisti ammuttiin kuoliaaksi Los Angelesissa - ammuskelu tapahtui ravintolassa

Lue myös: Rap-artisti ammuttiin jälleen kuoliaaksi Los Angelesissa - edellinen tapaus vain muutama viikko sitten

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat