Kuva: AOP

Varastiko James Corden röyhkeästi Ricky Gervaisin vitsin ohjelmaansa? Talk show -tähti selventää puheitaan

02.11.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Vitsien samanlaisuus ei jäänyt huomaamatta Ricky Gervaisilta itseltäänkään.

Talk show -tähti ja näyttelijä James Cordenia, 44, on syytetty vitsin varastamisesta koomikko Ricky Gervaisilta, 61. Corden puhui The Late Late Show -ohjelmassaan Elon Muskin Twitter-ostosta, ja monet huomasivat, että vitsi oli lähes yksi yhteen Gervaisin stand up -numerosta.

- Elon Musk sanoo Twitteristä, että se on vähän kuin kaupungin tori, mutta ei se ole. Jos joku laittaa torille kitaratunteja mainostavan julisteen, kukaan ei tule torilla sanomaan, että ”en halua soittaa kitaraa vaan pianoa, senkin paskapää”. No, tuo juliste ei ollutkaan sinua vaan jotakuta muuta varten, joten ei tarvitse hermostua, Corden sanoi.

Ricky Gervais (kuva: AOP)

Vitsin yhtäläisyys ei jäänyt huomaamatta Gervaisilta. Mies otti asiaan kantaa Twitter-päivityksellään, jonka hän kuitenkin sittemmin poisti.

”Tuo kohta kaupungin torilla olevasta kitaratuntimainoksesta on mahtava”, Gervais kirjoitti.

Nyt James Corden on ottanut kantaa vitsin kopiointisyytöksiin. Mies kirjoittaa Twitterissä, ettei ole tietoisesti matkinut Gervaisin vitsiä.

”Kerroin tahattomasti Ricky Gervaisin mahtavan vitsin eilen. En tietenkään tiennyt, että se tuli häneltä. Se on mahtava vitsi, koska se on Ricky Gervaisin vitsi. Voit katsoa kaikki Rickyn hienot show’t Netflixistä”, Corden kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Gervais itse on jakanut Cordenin twiitin. Muutenkaan kaksikon välillä ei vaikuta olevan pahaa verta. Jo aiemmin Gervais puolusti Cordenia, kun häneltä kysyttiin Twitterissä, oliko Corden pyytänyt lupaa vitsin käyttöön.

”Ei ollut. Uskon, että joku hänen käsikirjoittajistaan keksi vitsin hänelle. En usko, että hän kopioisi tietoisesti niin kuuluisaa stand up -rutiinia sanasta sanaan tuolla tavalla”, Gervais kirjoitti.

James Corden on hiljattain ollut toisenkin kohun keskellä. Hän sai porttikiellon New Yorkissa sijaitsevaan ravintolaan käytöksensä takia. Sittemmin mies on pyytänyt käyttäytymistään anteeksi. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä artikkelista.

Lue myös: James Corden vastaa nyt syytöksiin ilkeästä käytöksestään ravintolassa - yksi kommentti jäi kaduttamaan

Lue myös: James Corden sai porttikiellon ravintolaan käytöksensä takia - sitten mies tarttui puhelimeen

Lähteet: Metro, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat