Kuva: AOP

James Corden vastaa nyt syytöksiin ilkeästä käytöksestään ravintolassa - yksi kommentti jäi kaduttamaan

25.10.2022 19:15 - Iiro Myllymäki

Talk show -tähti sanoo olevansa valmis pyytämään henkilökohtaisesti anteeksi asianosaisilta tarjoilijoilta.

Artikkelin voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Talk show -juontaja ja näyttelijä James Corden, 44, on vastannut syytöksiin huonosta käytöksestä ravintolassa. Viime viikolla New Yorkissa sijaitsevan Balthazar-ravintolan omistaja Keith McNally kertoi, että Corden oli ollut koko ravintolan historian huonoiten käyttäytynyt asiakas ja oli hänen mukaansa ollut ilkeä tarjoilijoille. Tästä syystä ravintoloitsija langetti Cordenille porttikiellon ravintolaan. McNally kertoi Cordenin pahoitelleen käytöstään puhelimitse ja asia oli näin saatu sovittua.

Kohun noustua Corden kommentoi asiaa ensin pikaisesti New York Timesin haastattelussa. Hän sanoi, ettei ole tehnyt mitään väärää ja kokee koko kohun hölmöksi. Ravintolan omistaja ihmetteli sosiaalisessa mediassa näitä lausuntoja ja pohti, kiistääkö Corden kokonaan huonon käytöksensä.

Nyt Corden on puhunut tapauksesta laajemmin omassa The Late Late Show -ohjelmassaan. Aiheesta uutisoi esimerkiksi People. Hän kertoi ensin ajatelleensa, ettei puhu aiheesta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, koska hän halusi noudattaa ohjenuoraa ”älä valita äläkä selitä”.

- Isäni huomautti minulle lauantaina, että olen jo valittanut, joten voisin myös selittää. Kun tekee virheen, täytyy siitä ottaa vastuu. Näin ollen ajattelin, että voisin jakaa teille, mitä tapahtui, Corden pohjusti ohjelmansa katsojille.

Hän kertoi olleensa syömässä ravintolassa ystäviensä ja vaimonsa Julia Careyn kanssa. Hänen mukaansa hänen vaimolleen tuotiin ruokaa, jolle tämä oli allerginen, vaikka tämä oli kertonut allergioistaan henkilökunnalle. Cordenin mukaan hänen vaimolleen tuotiin toistuvasti vääränlainen ruoka.

- Hetken mielijohteesta esitin sarkastisen kommentin, että ehkä minun pitäisi kokata ruoka itse. Kadun sen sanomista. Ymmärrän tarjoilijana olemisen hankaluuden. Olen itse työskennellyt ravintoloissa aiemmin vuosia. Arvostan kaikkia, jotka tekevät sitä työtä. Henkilökunta tuossa ravintolassa on hienoa, Corden sanoi.

Lupaa henkilökohtaisen anteeksipyynnön

James Cordenin mukaan hänen seurueelleen tuotiin ravintolassa samppanjaa pahoitteluksi, ja Corden katsoi asian olevan loppuun käsitelty. Corden kuitenkin huomasi, että ravintolan omistaja toi selkkauksen julkisuuteen Instagram-päivityksellään. Tässä kohtaa mies kaivoi ravintoloitsijan numeron ja kävi keskustelun tämän kanssa hyvässä hengessä.

- Kuten sanoin omistajalle, tarkoitukseni ei ollut loukata ketään. Rakastan tuota ravintolaa ja sen henkilökuntaa. Toivottavasti minut vielä päästetään sinne, jotta voin mennä pyytämään anteeksi henkilökohtaisesti, kun olen taas New Yorkissa. Aion tehdä niin, Corden kertoi.

McNallyn kertomus Cordenin käytöksestä poikkeaa jonkin verran tähden omasta. Ravintolan omistajan mukaan Corden käyttäytyi huonosti kahdella eri kerralla ravintolassa. Ensimmäisellä kerralla Corden löysi hänen mukaansa hiuksen ruoastaan ja vaati ilkeään sävyyn ilmaisia juomia seurueelleen. Toinen kerta on ilmeisesti se kerta, johon myös Corden itse viittasi. Ravintoloitsijan kertoman mukaan tuolloin Corden päätyi ”huutamaan kuin hullu” tarjoilijalle.

”Et osaa tehdä työtäsi! Ehkä minun pitäisi mennä keittiöön ja tehdä munakas itse”, Corden huusi tarjoilijalle ravintolanpitäjän Instagram-päivityksen mukaan.

Lue myös: James Corden sai porttikiellon ravintolaan käytöksensä takia - sitten mies tarttui puhelimeen

Lue myös: Kohu James Cordenin "aasialaisvastaisesta" ohjelmaosiosta paisuu - "Välittääkö hän lainkaan?"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat