Kuva: Senja Rapila

Niina Backman loukkaantui TikTok-haasteessa - "Nyt kävelen kepeillä"

03.11.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Backman joutuu käyttämään nyt kävelykeppejä sekä nilkkatukea pienen tanssionnettomuuden vuoksi.

Radio Novan juontajat Niina Backman, Suvi Hartlin ja Esko Eerikäinen halusivat ottaa osaa TikTok-haasteeseen, jossa tanssitaan yhdessä. Asiat eivät menneet niin kuin oli suunniteltu, sillä Backman loukkasi tilanteessa jalkansa. 

- Tehtiin videota Suvin ja Eskon kanssa ja kävi pieni onnettomuus. Nilkkani nimittäin venähti ja nyt kävelen kepeillä, sillä turvotus on aika isoa ja en pysty varaamaan jalalleni painoa. Joudun pitämään myös nilkkatukea nyt hetken kokopäiväisesti ja urheillessa kuuden kuukauden ajan, Backman kommentoi Voice.fi:lle. 

Radio Novan Päivä -ohjelma jakoi tilanteesta Facebookissa videon. Videolta käy ilmi, mitä Backmanin jalalle oikein käy. 

Näet julkaisun alta tai suoraan Radio Novan Päivän Facebook-sivulta.

Miltä lopputulos sitten oikein näytti ennen loukkaantumista? Näet videon alta tai Radio Novan TikTok-sivulta.

@radionovasuomi Radio Novan ensimmäinen TikTok video, joka vaati loukkaantumisen. Injury ei ”valitettavasti” näy videolla, mutta kyllä Niinaa sattui ?#radionovasuomi #tiktoksuomi?? #fyp #foryoupage ♬ suono originale - Che.nostalgia

Backman puhui onnettomuudestaan myös juontamassaan Radio Novan Päivä -ohjelmassa, mikä sai kuuntelijat jakamaan omia tarinoitaan vastaavanlaisista tilanteista.

- Olin vuoden ollut sairaslomalla selkäleikkauksen jäljiltä. Palasin töihin ja vein asiakkaan kiipeilypuistoon. Tasaisella maalla kompastuin ja sain kahdeksaksi viikoksi kipsin jalkaan, kertoo Kati.

- Muoviletku ja tylsä puukko, niin voitte kuvitella mitä kävi. Vekki tuli sormeen ja menin lääkäriin ja lääkäri kehui, että "Nyt on työmiehen kädet ja pääsee neulomaan eikä vain hoitamaan kuumepotilaita", Tero sanoo.

- Nousin matalalta sohvalta ja takerruin peittoon. Tipahdin jalkapöydän päälle ja aamusta jalka oli todella kipeä. Röntgenissä todettiin lopulta murtuma, kolmas kuuntelija muistelee. 

Mitä onnettomuudessa tapahtui ja mitä muuta Backmanille on käynyt tänä vuonna? Kuuntele koko pätkä alta. Audiossa kuullaan myös kuuntelijoiden kokemuksia. 

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Suosikkijuontajat julkaisivat lapsuuskuvia tärkeän asian puolesta - lähde mukaan haasteeseen

Lue myös: Niina Backman ja Anssi Honkanen joutuivat myrskyn silmään aloittaessaan yhteisen radioshow'n - pian kaikki kääntyi päälaelleen

Kilpailut

Uusimmat