Kuva: Laura Kiuru

Gossip Moms Suomi: Henna Kalinainen haluaa painaa alle 100 kiloa - "Välillä inhottaa koko olemukseni"

08.11.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Henna Kalinainen puhuu sarjassa avoimesti terveysvaikeuksistaan. Olet mitä syöt -ohjelma ei tuonut pitkäkestoista muutosta.

Henna Kalinainen puhuu Gossip Moms Suomi -sarjan toisella kaudella avoimesti terveysvaikeuksistaan. Tänään Discovery+:ssa julkaistuissa jaksoissa Kalinainen muistelee osallistumistaan MTV3:n Olet mitä syöt -ohjelmaan. Kalinaisen jakso esitettiin syksyllä 2020.

Kalinainen haluaa saada painonsa putoamaan ja vointinsa kohenemaan.

- Tavoitteeni tällä hetkellä on päästä sadan kilon paremmalle puolelle. Minua oikein hirvittää se, että kun aikoinaan aloitin elämäntaparemontin Olet mitä syöt -ohjelmassa, niin nyt olen vielä huonommassa kunnossa kuin aloittaessani sen, Kalinainen sanoo.

Henna Kalinainen puhuu tuoreessa jaksossa myös kotitöiden tekemisestä ja elämän muuttumisesta äitiyden myötä. (kuva: Discovery+)

Edellisessä jaksossa tosi-tv-tähti kertoi käyneensä lääkärissä huonon vointinsa takia. Hän on esimerkiksi kärsinyt turvotuksesta, hikoilusta ja jatkuvasta kuumuuden tunteesta. Arjen jaksaminen on ollut heikolla tolalla. Kalinainen pääsi kokonaisvaltaisiin tutkimuksiin, ja jaksossa lääkäri kertoi hänelle, että esimerkiksi hänen rauta-arvonsa ovat todella huonot. Raudanpuutosta hoidetaan rautainfuusiolla eli suonensisäisellä rautahoidolla.

Kalinainen ei kuitenkaan voi laskea pelkän rautahoidon varaan.

- Tärkeää on, että syö terveellisesti ja säännöllisesti. Eli ei voi istua sohvalla, syödä sipsejä ja toivoa, että voisi paremmin, Kalinainen sanoo tuoreessa jaksossa.

Jo aiemmassa jaksossa Kalinainen puhui tyytymättömyydestä ulkonäköönsä.

- On välillä sellaisia päiviä, että minua inhottaa niin paljon koko tämä olemukseni ja turvonneet kasvoni. En halua poistua kotoa mihinkään. Kun on tuo julkisuus ja kaikkea, kaikki mässäilevät, että ”katso, ei se mitään pystynyt laihduttamaan” ja ”katso mikä läski se on”, Kalinainen sanoi.

Nainen puhui aiheesta itkien. Hän kertoi, ettei ole jaksanut pitää huolta terveellisistä elämäntavoista.

- Kun tilanne on tämä, niin tilanne on tämä. En ole mikään laiska paska, joka ei ole halunnut tehdä mitään ja on vain mässännyt pizzaa vuoden täällä kotona. En ole vain vittu jaksanut. En ole pystynyt, Kalinainen sanoi.

Nyt nainen haluaa tehdä muutoksen parempaan suuntaan lapsensa vuoksi. Hänellä on 1-vuotias Joanna-tytär Jarkko-puolisonsa kanssa.

Kalinainen on kertonut aiemmista laihdutuskokeiluistaan Mamma Mia -podcastissa, jota hän pitää yhdessä Vilma Karjalaisen kanssa. Myös Karjalaisen elämää seurataan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa. Kalinaisen laihdutuskokemuksista pääset lukemaan tästä artikkelista.

Gossip Moms Suomea esitetään maksullisessa Discovery+-palvelussa. Sarjasta julkaistaan kaksi uutta jaksoa tiistaisin.

Lue myös: Henna Kalinainen kertoo, ettei tunne biologista isäänsä - "En voi tietää, miettiikö hän minua"

Lue myös: Henna Kalinainen suuttui Jarkko-puolisolleen kosteissa bileissä ja ilta meni täysin pilalle - "V*tutuskäyrä nousi"

Kilpailut

Uusimmat