Kuva: AOP

Isaac Sene kertoo miettineensä paljon kuolemaa - Erika Vikmanilta samaistuttava kommentti

10.11.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Artisti avautui muun muassa riittämättömyyden tunteista.

Artisti Isaac Sene, 25, on julkaissut Instagram-tililleen päivityksen, jossa hän avautuu ahdistuksesta, kuolemasta, artistielämästä ja suorituskeskeisyydestä. Artisti poseeraa kuvassa kauniin tummassa maisemassa, jossa hän itse istuu vedestä pilkistävän kiven päällä ilman vaatteita.

"Aikamoinen vuosi takana.. Eka UMK sit ensimmäinen festarikesä ja sit tää upeaupea syksy.. UMK oli jännittävää aikaa , kun taas kesällä olin super ahdistunu ja mietin kuolemaa melkein joka päivä. (Avaudun siitä joskus muulloin)", artisti kirjoittaa.

Sene avautuu kirjoituksessaan myös siitä, miten hän on löytänyt elämäänsä upeita tyyppejä, mutta on kohdannut samalla myös haasteita.

"Oon löytäny upeita uusia tyyppejä, tutustunu uudelleen tai syvemmin vanhoihin,
kohdannu mun pelkoja ja etenkin haastanu sitä riittämättömyyden tunteen kestämistä kun ei tee mitään näkyvää ja isoo. Must tuntuu et oleminen on yks vaikeimpia asioita varsinkin siinä suorituskeskeisessä maailmassa missä mä ja monet meistä elää", Sene kirjoittaa.

Artisti kirjoittaa voivansa nyt kuitenkin hyvin ja tekevänsä taidettaan. Sene ilmoittaa julkaisussa myös julkaisevansa ensi viikolla uutta musiikkia.

Päivitys on kirvoittanut keskustelua muun muassa riittämättömyyden tunteen tiimoilta, ja esimerkiksi artisti Erika Vikman, 29, on kommentoinut julkaisua.

"Muista, et oo yksin riittämättömyyden ja synkkien tunteiden kans, niitä on monella mut niistä puhutaan vähän. Voimaaa!!!!", Vikman sanoo kommentissaan.

"Tsemppiä Isaac ja muista, että riittämättömyyden tunteet riivaa kaikkia meitä, ammatista riippumatta", kirjoittaa myös toinen seuraaja.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Yle: Ettan ja Isaac Senen kesäkumibiisi syntyi puolivahingossa: "Tein sen kymmenessä minuutissa"

Lue myös: UMK:ssa kilpaillut Isaac Sene aikoo pitää sometauon - fanit ihastuivat vilauttelevaan kuvaan

Lue myös: Uusi Kummeli-elokuva keräsi heti huiman yleisön: "Huumori liikuttaa"

Kilpailut

Uusimmat