Kuva: MTV

IS: Ensitreffit alttarilla 2.0 -versiossa parit eivät todellisuudessa menekään naimisiin

16.11.2022 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uudistunut versio alkaa tässä kuussa.

Jo usean tuotantokauden ajan Ensitreffit alttarilla on naulinnut katsojat ruutujen eteen, kun toisilleen ennestään tuntemattomat ihmiset sanovat tahdon. Uudistuneessa Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa tätä ei kuitenkaan todellisuudessa tapahdu.

Hääseremonia kyllä järjestetään, mutta avioliitto ei ole virallinen. Ohjelmaa tuottava Jasmi Kuusisto kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että seremonia itsessään riittää tuomaan virallisuuden ja ikimuistoisuuden tuntua.

- Kaikilla pareilla on formaattiin kuuluva hääseremonia, vaikka heitä ei vihitä juridisesti. Tilaisuuden ikimuistoisuus ja sitoutuminen läheisten edessä pitää seremonian tärkeänä, Kuusisto selittää.

Myös asetelmana samaan taloon muutto kaikille pareille on tässä versiossa uusi lisä. Ohjelman asiantuntija, parisuhdevalmentaja Heikki Harju sanoo kuitenkin samassa artikkelissa, että pitää uudistusta hyvänä asiana parisuhteiden kannalta.

- Tilanne on sarjan alkuperäisversioon nähden mielestäni realistisempi, sillä nyt parit voivat saada toisistaan vertaistukea ja tukeutua lähipiiriin, Harju kertoo Ilta-Sanomille.

Ensitreffit alttarilla 2.0. alkaa 28.11. MTV Katsomossa.

Aiemmin uutisoimme, ketkä tällä kertaa astelevat avioon. Pääset katsomaan sinkut alta.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla 2.0 -sinkut paljastettiin - katso, ketkä tällä kertaa sanovat tahdon

Lue myös: Maajussien ja maajussitarten on aika tehdä valintansa kumppanista - osalle helppoa, osa epäröi

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat