Kuva: MTV

Maajussien ja maajussitarten on aika tehdä valintansa kumppanista - osalle helppoa, osa epäröi

07.11.2022 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Maajussille Morsiamessa ollaan päätöksen edessä.

Sisältää juonipaljastuksia.

Maajussille morsian -kausi on edennyt jo siihen vaiheeseen, että maajussit ja maajussittaret ovat päätöksen edessä. Morsian- ja sulhasehdokkaista on nyt valittava se, jonka kanssa yhteistä elämää lähdetään rakentamaan.

Osalle päätös on helpompi kuin toisille. Esimerkiksi Joonaksen valinta on tuntunut olevan kaikille selvä jo hyvän aikaa. 

Illan jaksossa Joonas päätyy Lindaan, johon tykästyi heti kirjeiden lukemisesta lähtien. Parin välinen kemia oli niin selvää, että toiset morsianehdokkaat Sussi ja Sofia lähtivät jo kesken kaiken pois huomattuaan pelin olevan pelattu.

- On semmoinen ihminen, jota olen etsinyt, Joonas kuvailee illan jaksossa Lindaa. 

Myös Linda tunsi kemian heti alusta alkaen.

- Jo silloin, kun kirjettä kirjoitin, oli vahva fiilis siitä, että näin tämä tulee menemään, komppaa jaksossa myös Linda. 

Joonas ja Linda. (kuva: MTV)

Sen sijaan Anna-Reetta joutuu todella pohtimaan, kenet ehdokkaista lopulta valitsee.

- Mietin valintaa ihan yön pikkutunneille saakka, Anna-Reetta paljastaa.

Jakossa kaikki kolme sulhasehdokasta kertovat olevansa hyvin kiinnostuneita Anna-Reetasta. Myös Anna-Reetta pitää kaikkia kolmea aitoina ja sydämellisinä ihmisinä. Lopulta juuri aitous ratkaisee Anna-Reetan pohdinnat.

- Valinnan ratkaisee aitous. Tämän ihmisen rinnalla mun on hirveän helppo olla. Ei tarvitse miettiä, miten päin olisin tai mitä suustani päästäisin, Anna-Reetta kuvailee päätöstään.

Valinta osuu Kaleviin, joka itsekin liikuttuu valinnasta silminnähden ja kertoo olevansa päätöksestä hyvin onnellinen. Anna-Reettaan teki erityisen vaikutuksen Kalevin luonnonläheisyys sekä konstailemattomuus.

- Kalevi on sellainen luonnonlapsi. Hän ei yritä yhtään sen enempää kuin itse on. Hän ei todellakaan esitä mitään muuta, Anna-Reetta kuvailee. 

Anna-Reetta on kovan valinnan edessä. (kuva: MTV)

Victoriakin kertoo tunnelmiensa olevan hieman ristiriitaiset. Hänellä on kuitenkin selvä intuitiivinen tunne siitä, kuka sulhasehdokkaista on se oikea. 

Victoria valitsee lopulta Victorin, koska parin välillä tuntui olleen heti kipinää.

- Victorin kanssa on niin helppo olla, voi olla oma itsensä. Ei tarvitse hermoilla tai varoa sanojansa. Hän on kunnon herrasmies, sulava herrasmies. Hän ei tee asioita tarkoituksella tai näyttävästi, ne vaan tulevat sieltä ja hän ottaa kaikki huomioon. Se on hieno piirre, Victoria kuvailee. 

Victoria luottaa intuitioon. (kuva: MTV3)

Yksi Arhon morsianehdokkaista, Elina ehtii jo kertoa Arholle, että tahtoo olla valinnan ulkopuolella, sillä tunteet eivät ole heränneet. Arho on yhteisymmärryksestä huojentunut, sillä hänelle valinta on tuntunut jo alusta asti selvältä, sillä Karoliinan kanssa tunteet syttyivät välittömästi.

- Tälle ei mahda mitään. Minulla on Karoliinan kanssa toiminut niin hyvin alusta asti, Arho tiivistää.

Arhon mukaan päätös syntyi helposti, sillä parin välinen yhteys oli niin helppo jo alussa. Hän myös puhuu jo suoraan rakkaudesta.

- Tuntui suoraan luonnolliselta. Pystyi olemaan lähekkäin ja keskustelemaan syvistäkin asioista. Kummallekin tuli sellainen olo, että tästä pystyy kehkeytymään erittäin hyvä juttu. Olen päätöksestä aivan varma, kyllä nyt ollaan aika rakastunutta miestä. Oli alusta asti se tunne ja sitten kun siihen saa vastakaikua, kyllähän se roihahtaa itselläkin, Arho kuvailee. 

Arho kertoo olevansa rakastunut. (kuva: MTV)

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomossa klo 20.00.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla 2.0 -sinkut paljastettiin - katso, ketkä tällä kertaa sanovat tahdon

Lue myös: Olet mitä syöt -ohjelma palaa ruutuihin - katso, keiden ruokavaliot laitetaan uusiksi

Kilpailut

Uusimmat