Kuva: AOP

Lily-Rose Deppiä suojeltiin lapsena julkisuudelta - "Lapsuuteni ei ollut normaali"

18.11.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Näyttelijän isä on Johnny Depp ja äiti malli Vanessa Paradis.

Lily-Rose Deppin, 23, tähdittää seuraavaksi The Idol -sarjaa, joka kertoo naispuolisesta pop-laulajasta, jolla syttyy romanssi erään Los Angelesin klubin omistajan kanssa. Rakastaja osoittautuu kuitenkin salaisen kultin johtajaksi ja parisuhde ja julkkiselämä saavat erikoisia käänteitä.

Lily-Rose kertoo sarjan tiimoilta Elle-julkaisun haastattelussa, kuinka häntä suojeltiin lapsena julkisuudelta. Näyttelijän isä on Johnny Depp ja äiti Vanessa Paradis.

- Vanhempani pitivät minut ja veljeni Jackin niin hyvin turvassa kuin pystyivät. Tiedostan sen, että lapsuuteni ei ollut normaali ja minulle se elämä, jota elimme, oli arkipäivää, Lily-Rose kertoo.

- Minulle on aina sanottu, että yksityisyyttä täytyy varjella, hän jatkaa.

Lily-Rose myös pohtii, miksi hän ei ole julkisesti puhunut isänsä ja tämän ex-vaimon Amber Heardin välisestä oikeudenkäynnistä.

- Se oli myös minulle hyvin henkilökohtaista ja yksityistä, joka ei sitten lopulta ollutkaan. En ole ihminen, jonka pitäisi vastata muiden kysymyksiin liittyen muiden asioihin. Monet ovat muutenkin halunneet määritellä minut eri miesten kautta, oli kyseessä sitten perheenjäsenet tai poikaystävät. Pohdin hyvin tarkasti sitä, mitä kerron ulospäin.

Vanessa Paradis ja Johnny Depp olivat yhdessä vuosina 1998-2012.

The Idol sarja -sisältää paljon seksuaalista sisältöä, tunteita sekä vauhdikkaita kohtauksia. Deppin ja The Weekndin lisäksi siinä näyttelevät muun muassa Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney sekä Jennie Ruby Jane.

Lue myös: Lily-Rose Depp pikkutuhmissa kohtauksissa uutuussarjassa - traileri kerää kehuja

Lue myös: Johnny Deppin tytär täytti vuosia - some täyttyi onnitteluista ja oikeudenkäyntikommenteista

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat