Kuva: AOP / Shutterstock

Pete Davidsonin ja Emily Ratajkowskin suhde ei hetkauta Kim Kardashiania - 'Hän keskittyy lapsiinsa'

22.11.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Viime aikoina tosi-tv-tähden lähipiiristä on kommentoitu usealle medialle, kuinka tämä suhtautuu entisen kumppaninsa tuoreeseen suhteeseen.

Lähipiirin mukaan tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, on liian kiireinen häiriintyäkseen entisen kumppaninsa, koomikko Pete Davidsonin, 29, ja mallina tunnetun Emily Ratajkowskin, 31, välisestä romanssista.

Kardashianin kerrotaan keskittyvän tällä hetkellä itseensä ja lastensa onnellisuuteen.

- Kimiä ei haittaa Peten ja Emilyn suhde. Hän tietää, että suhde on ohi hänen ja Peten välillä, lähde kertoo Entertainment Tonight -julkaisulle.

- Hän vain haluaa kaikkien elävän parhaalla mahdollisella tavalla ja olevan onnellisia, lähde jatkaa.

Lähteen mukaan mitä tulee tosi-tv-tähden entiseen aviopuolisoon ja lasten isään Kanye Westiin, 45, Kardashian pitää entistä tiukemmin kiinni sovituista aikatauluista.

- Kun kyse on yhteishuoltajuudesta, Kim tekee jatkossakin parhaasta. Hän yrittää keskittyä itseensä ja lastensa onnellisuuteen. Hän on tukeutunut säännölliseen ja tasapainoiseen työskentelyaikatauluun, ruokavalioon, kuntoiluun ja perheen rutiineihin, lähde luettelee.

- Perhe on hänen turvansa ja hän rakastaa olla osallisena perheen tapahtumissa. Hänen lapsensa voivat erittäin hyvin ja he tuntevat, että heistä pidetään huolta, lähde päivittää Kardashianin kuulumisia.

Kardashianin lähipiiristä on tihkunut aiemminkin tietoa Kardashianin suhtautumisesta tuoreeseen pariskuntaan.

- Kimistä suhde on suloinen ja hän on iloinen, että Pete on löytänyt hänenkaltaisensa ihmisen. Pete ja Emily asuvat samassa kaupungissa, ovat samanikäisiä ja ovat työskennelleet useissa yhteisissä projekteissa, lähde totesi aiemmin Hollywood Life -julkaisulle.

Davidson ja Ratajkowski nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä vain viikko sitten, kun kaksikko vietti yhdessä Davidsonin syntymäpäivää New Yorkin kaupungissa.

Lue myös: Mitä mieltä Kim Kardashian on Pete Davidsonin ja Emily Ratajkowskin suhteesta? Lähde kertoo

Lue myös: Pete Davidsonin ja Emily Ratajkowskin suhdehuhuille vahvistusta - paparazzi ikuisti hempeän hetken

Lue myös: Pete Davidsonin ja Emily Ratajkowskin suhdehuhuille vahvistusta - paparazzi ikuisti hempeän hetken

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat