Kuva: All Over Press

Margot Robbie jännitti yhtä klassikkoelokuvan kohtausta niin paljon, että otti shotteja kuvauksissa

25.11.2022 17:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Robbie ei uskonut, että elokuvasta tulisi suurta hittiä.

Näyttelijä Margot Robbie muistetaan muun muassa elokuvasta The Wolf Of Wall Street, jota hän tähditti yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa.

Elokuvan kuvaaminen ei kuitenkaan ollut Robbielle helppoa, sillä sen alastonkohtausten tekeminen tuntui hänelle erityisen hankalalta. Hän kertoo nyt haastattelussa olleensa kohtauksista niin hermostunut, että joutui lievittämään jännitystään alkoholilla.

- En aio valehdella, otin pari tequilashottia ennen sitä kohtausta, koska olin hermostunut, hyvin hermostunut, Robbie muistelee.

Hän ei myöskään epäillyt, etteikö voisi olla kuvauksissa alkoholin vaikutuksen alaisena, sillä hän ei uskonut elokuvasta tulevan edes suurta hittiä. Ja vaikka tulisikin, hän ajatteli ihmisten huomion liimautuvan vain DiCaprioon. Toisin kävi.

- Rehellisesti sanottuna tiedän, että se kuulostaa tyhmältä nyt, kun tiedämme miten iso elokuva siitä tuli, mutta siihen aikaan ajattelin, että kukaan ei tule huomaamaan minua tässä elokuvassa. Sillä ei tavallaan ole väliä, mitä teen elokuvassa, koska kaikki tulevat olemaan keskittyneitä Leoon, Robbie kuvailee.

The Wolf Of Wall Street keräsi lopulta valtaisan suosion ja sai peräti viisi Oscar-ehdokkuutta.

Lue myös: Margot Robbien tähdittämä naisvetoinen Pirates Of The Caribbean peruttiin: "Eivät halunneet tehdä sitä"

Lue myös: Margot Robbie järkyttyi Barbie-elokuvan kuvauksissa - kuviin tallentunut hymy kätkee taakseen kauhistuksen

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat