Kuva: AOP

Margot Robbie järkyttyi Barbie-elokuvan kuvauksissa - kuviin tallentunut hymy kätkee taakseen kauhistuksen

22.09.2022 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Margot Robbie oli yllättynyt siitä, kuinka paljon ihmisiä tuli seuraamaan elokuvan kuvauksia.

Margot Robbien, 32, ja Ryan Goslingin, 41, tähdittämä Barbie-elokuva on aiheuttanut paljon ennakkokuhinaa netissä. Sosiaalisessa mediassa on esimerkiksi levitetty paljon kuvia elokuvan kuvauksista, ja Robbien ja Goslingin räikeät neonvaatteet ovat herättäneet paljon ihastusta. Pääosassa nähtävä Robbie on nyt kertonut, miltä paparazzikuvien ottaminen ja uteliaiden katsojien ilmestyminen kuvauspaikoille on tuntunut.

Barbieta elokuvassa näyttelevä Robbie kertoi The Tonight Show with Jimmy Fallon -ohjelmassa, että ihmisten uteliaisuus kuvauksia kohtaan ei tuntunut hyvältä. Robbie puhui aiheesta, kun talk show’n juontaja Jimmy Fallon näytti yhtä paparazzin ottamaa kuvaa ulkokuvauspaikalta.

- Olimme aivan kauhuissamme. Näytämme siltä, että hymyilemme ja meillä on hauskaa, mutta tosiasiassa teemme kuolemaa sisältäpäin. Mietin, että tämä on suurin piirtein nöyryyttävin hetki elämässäni, Robbie totesi.

(kuva: AOP)

Hän kertoo yllättyneensä siitä, kuinka moni saapui kuvauspaikoille tiirailemaan häntä ja Goslingia. Gosling esittää elokuvassa Barbien poikaystävää Keniä. Robbien mukaan kuvauksia oli seuraamassa satoja ihmisiä koko ajan.

- Tiesin, että meillä olisi jonkin verran ulkokuvauksia Los Angelesissa. Tiesin, että tästä syystä päätyisimme paparazzien kuviin. Ajattelin, että paikalla olisi myös pieni määrä ihmisiä, jotka huomaisivat meidät, koska erotumme ympäristöstämme niissä asuissa. Tiesin siis, että herättäisimme vähän huomiota ja joitain kuvia päätyisi julkaisuun, mutta en odottanut mitään tällaista. Se oli hullua, Robbie sanoi haastattelussa.

Viraaliksi menneissä kuvissa Margot Robbie ja Ryan Gosling muun muassa rullaluistelevat neonväreissä hehkuvassa puvustuksessaan. Barbie-elokuvan on määrä tulla ensi-iltaan kesällä 2023.

Lue myös: Margot Robbie legendaarisena Barbiena - ensimmäinen kuva elokuvasta hurmasi fanit

Lue myös: Ryan Gosling ja Margot Robbie bongattiin uuden Barbie-elokuvan kulisseissa - rullaluistelivat neonväreissä

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat