Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa - osallistujat paljastavat huolensa hääyön suhteen

28.11.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan osallistujiin rentojen polttareiden merkeissä.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelma on alkanut tänään maanantaina MTV Katsomossa. Uudessa ohjelmassa yhteen saatetut pariskunnat muuttavat samaan paikkaan asumaan kukin omiin asuntoihinsa. He tapaavat toisiaan säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä ”rakkauskorjaamoilla”. Parit eivät mene juridisesti naimisiin, mutta alkuperäisen Ensitreffit alttarilla -ohjelman tapaan he kohtaavat toinen toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla vihkiseremoniassa.

Ensimmäisessä jaksossa osallistujat tutustuvat toisiinsa polttareiden merkeissä. Toki heille määrättyjä pareja he eivät vielä kohtaa. Samalla nähdään myös esittelyvideot kustakin osallistujasta. Mukana ohjelmassa on viisi pariskuntaa, ja ensimmäistä kertaa mukana on myös samansukupuolinen pariskunta.

Ensimmäisessä jaksossa kilistellään polttareissa. (kuva: MTV)

Jaksossa nähdään myös ohjelman uudet asiantuntijat parisuhdevalmentaja Heikki Harju ja seksuaaliterapeutti Essi Vauras. Vauras saapuu viettämään polttari-iltaa Tildan, Emman, Tiian, Veran ja Einon kanssa. Hän kysyy, mitä ajatuksia osallistujilla on hääyön suhteen. Kukaan ei ainakaan myönnä odottavansa mitään intiimiä kanssakäymistä.

- Odotan, että pääsen nukkumaan, Eino toteaa.

Tiia komppaa tätä.

- Epäilen, että se on niin raskas päivä, Tiia sanoo.

Vera kertoo tässä kohtaa miettineensä, mitä jos hänen kumppaninsa ei pidäkään hänestä. Samaa pohtii myös Tilda, joka ajattelee, että tämä saattaa näkyä jo hääyönä.

- Mitä jos en olekaan hänen mielestään kiinnostava ja hän haluaa mennä sohvalle nukkumaan, niin loukkaannunko siitä? Mitä jos hän haluaakin tulla sänkyyn enkä halua, että hän tulee sänkyyn, niin loukkaantuuko hän siitä? Tilda pohtii.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmasta julkaistaan kaksi jaksoa maanantaisin MTV Katsomossa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla 2.0 -sinkut paljastettiin - katso, ketkä tällä kertaa sanovat tahdon

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta uusi versio - katso, ketkä aloittavat asiantuntijoina

Kilpailut

Uusimmat