Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sulhanen puhkeaa räväkkään räppiin kumppaninsa muodoista: "On rintaa ja pebaa"

29.11.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Rene yllättää häävieraat suorasukaisilla riimeillä uuden puolisonsa ulkonäöstä.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman toisessa jaksossa ensimmäiset kaksi paria saavat toisensa vihkiseremoniassa. Ensimmäisenä valat vannovat Tilda, 24, ja Rene, 28. Tilda on koirarakas parturi-kampaaja Helsingistä, kun taas Rene on entinen motocrossin puoliammattilainen, joka toimii yrittäjänä ja muusikkona.

Tilda ja Rene kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa vihkitilaisuudessa. Uudessa ohjelmassa parit eivät mene juridisesti naimisiin, mutta tilaisuudella luodaan virallisuuden tuntua ja käynnistetään parien yhteinen taival juhlallisesti. Ensitapaaminen tuntuu miellyttävän sekä Tildaa että Reneä.

- Wou, punatukkainen. Tuossa on asennetta ja meininkiä. Se hymy, katse ja kaikki – se meni just nappiin, Rene kuvailee ensituntemuksiaan kameralle.

- Tuli pieni huojentuminen siitä, että se on kundi, joka pitää itsestään huolta ja jolla on siisti tukka, Tilda kertoo ensivaikutelmastaan.

Tilda ja Rene juhlivat yhteisen matkansa alkua. (kuva: MTV)

Ennen valojen vannomista pari vielä kehuu toinen toisensa ulkonäköä häävieraiden edessä. Rene tuo viehtymyksensä Tildan ulkonäköä kohtaan esiin myöhemmin haastattelussa.

- Tilda kantaa erittäin hyvin itsensä. On muotoa, ja kyllä viehättää silmää.

Räävitön räppi saa yleisön nauramaan

Hääjuhlissa koetaan myös yllätysohjelmanumero, kun luvassa on morsiamenryöstö. Renelle sanotaan, että Tildan saa takaisin vain, jos mies heittää freestylerapin juhlavieraille. Muusikko tarttuu improvisointihaasteeseen rohkeasti ja heittää ronskin räpin.

- Kelasin, et ei jumankauta, mikä mimmi. Oli hän kropaltaankin myös timmi. Diggaan, et on vähän muotoo, rintaa ja pebaa ja aattelin et ei jumankauta, tää on niin jeba. Kelasin vaan, ei jumankauta totta oo, sain naarattua tämän tytön kainaloon, Rene räppää.

Häävieraat taputtavat räppärille rytmiä, hymyilevät ja nauravat. Lopuksi mies saa sekä aplodit että morsiamen takaisin. Yksi Tildan kaasoista kertoo yllättyneensä riimeistä.

- Tuo räppi oli tosi yllättävä. En odottanut ehkä ihan noin räväkkää, kaaso sanoo haastattelussa.

Molemmille jää hyvä mieli hääpäivästä ja uudesta kumppanista.

- Pohjimmiltaan Rene vaikuttaa todella kultaiselta ihmiseltä, Tilda summaa.

Uusi sarja poikkeaa monin tavoin alkuperäisestä Ensitreffit alttarilla -formaatista. Uudessa versiossa parit eivät mene naimisiin oikeasti, mutta eroavaisuudet eivät lopu tähän. 2.0-versiossa pariskunnat muuttavat samaan paikkaan kukin omiin asuntoihinsa. He kohtaavat toisiaan yhteisillallisilla ja ohjelman asiantuntijoiden järjestämillä ”rakkauskorjaamoilla”. Ohjelman lopussa parit päättävät, jatkavatko he yhdessä vai erikseen.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmasta julkaistaan MTV Katsomossa aina kaksi jaksoa maanantaisin.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa - osallistujat paljastavat huolensa hääyön suhteen

Lue myös: Ensitreffit alttarilla 2.0 -sinkut paljastettiin - katso, ketkä tällä kertaa sanovat tahdon

Kilpailut

Uusimmat