Mikko Leppilampi yritti olla amerikkalainen!

19.10.2009 14:50 - Eeva Rajala

Näyttelijä/laulaja Mikko Leppilampi tietää syyn, miksi asiat eivät ole edenneet Yhdysvalloissa halutulla tavalla tai vauhdilla. Syy on yksinkertainen: mies ei nauti.

- Sitä tunnusteli, että miksi tämä ei tunnu hyvältä, miksi tämä ei tunnu oikealta, mikseivät asiat etene ja sitten ymmärsin: minä en nauti, Leppilampi toteaa Voicelle.

Leppilampi kertoo, että on "hakannut päätään seinään" yrittämällä olla amerikkalainen. Mies on aiemmin ihmetellyt, minkä takia hän ei pysty kilpailemaan syntyperäisten amerikkalaisten kanssa. Mies kertoo, että kaikesta tekemisestä pitää pystyä nauttimaan.

- Suhteutan sen siihen, että mikä fiilis minulla on konserttisalikiertueella, kuinka kivaa siellä lavalla on ja kuinka nautin ja toivoisin, että se ei lopu, konserttisalikiertueensa päättänyt Leppilampi kertoo.

Näyttelijä sanoo, ettei kuitenkaan ole liikaa lyönyt päätään seinään, mutta sen verran, että sen tajuaa. Miehen mukaan se on myös normaalia. Leppilampi tähdittää perjantaina ensi-iltansa saavaa Pihalla-elokuvaa yhdessä saksalaisnäyttelijätär Sibel Kekillin kanssa.

Kilpailut

Uusimmat