Kuva: AOP

Thor-näyttelijä Chris Hemsworthin dokumentissa käydään myös Suomessa

06.12.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dokumenttisarjassa vapaasukeltaja Johanna Nordblad kertoo, kuinka kylmähoito auttoi häntä toipumaan onnettomuudesta.

Thor- ja Avengers -elokuvista maailmanmaineeseen noussut näyttelijä Chris Hemsworth, 39, avaa elämäänsä uudessa dokumenttisarjassa Limitless with Chris Hemsworth. Kuusiosaisessa dokumenttisarjassa elokuvatähti Hemsworth vie katsojat henkilökohtaiselle vuoristoratamatkalle tutkiessaan, miten ikääntymistä vastaan voi taistella ja saavuttaa ihmiskehon täyden potentiaalin.

Sarjan toisessa jaksossa piipahdetaan myös Suomessa, tarkemmin Heinolassa, missä vapaasukeltaja Johanna Nordblad kertoo, kuinka kylmähoito auttoi häntä toipumaan onnettomuudesta. 

Kun Johanna Nordblad mursi jalkansa pyöräilyonnettomuudessa, hänen murtumansa parantuivat, mutta kipu ei lähtenyt.

- Koin luitapolttavaa kipua. Oli todella vaikeaa, enkä saanut nukuttua. Sattui koko ajan kolme vuotta - niin pitkään, joten olin valmis kokeilemaan oikeastaan mitä vain, Nordblad kertoo.

Perinteiset lääkkeet eivät auttaneet, joten lääkärit määräsivät Nordbladille radikaalin vaihtoehdon. Uusi hoito, joka pohjautuu teoriaan, että kylmä vesi voi sekoittaa kipusignaaleja  ennen kuin ne ehtivät aivoihin.

- Kun laitoin jalan kylmään veteen, kipu lakkasi ensimmäisen kerran onnettomuuden jälkeen. Kyyneleet valuivat silmistäni ja itku tuli.

Jäisien järvien valloittaminen on antanut Nordbladille mahdollisuuden paitsi kestää kylmyyttä, mutta myös syleillä sitä.

Limitless with Chris Hemsworth on nyt katsottavissa kokonaisuudessaan Disney+-palvelussa.

Lue myös: Chris Hemsworth pitää taukoa näyttelemisestä - syynä riski sairastua vakavasti

Lue myös: Thor-näyttelijä Chris Hemsworth avaa elämäänsä tuoreessa dokumenttisarjassa

Kilpailut

Uusimmat