Kuva: AOP

Drake muistelee toteuttamattomia kosintojaan näyttävästi - valmisti menetetyistä tilaisuuksista timanttikaulakorun

17.12.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Muusikko Drake on suunnitellut yhdessä koruvalmistaja Alex Mossin kanssa näyttävän timanttikaulakorun, joka koostuu yli 40:stä timantista.

Rap-artisti Drake, 36, muistelee menneitä rakkaitaan näyttävällä tavalla.

Rap-artisti on valmistanut yhteistyössä koruvalmistaja Alex Mossin kanssa kaulakorun, joka koostuu 42:sta timantista. Karaatteja korussa on yhteensä yli 350. Timanttien lisäksi kaulakorussa on käytetty 18 karaatin valkokultaa.

Jokainen korun timantti edustaa yhtä sellaista kertaa, kun Drake olisi halunnut kosia, muta on jättänyt kosinnan tekemättä.

Videolla kerrotaan kaulakorun tekemisen vieneen hyvän tovin. Hulppean kaulakorun timantit on valittu käsityönä, jotta ne sopisivat kaulakoruun mahdollisimman hyvin. Aikaa korun tekemiseen on mennyt 14 kuukautta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuosituhannen ensimmäisellä vuosikymmenellä Drake seurusteli laulaja Solána Imani Rowen, 33, kanssa, mutta heidän suhteensa päättyi vuonna 2009. Artisti on ollut myös on-off-suhteessa pop-tähti Rihannan, 34, kanssa vuosina 2009-2016.

Drake kertoi hiljattain haastattelussa tapailevansa useampaa naista samanaikaisesti, mutta hän totesi myös olevansa valmis asettumaan aloilleen, mikäli se oikea osuisi kohdalle.

- Minulla on tapana deittailla neljää tai viitta naista samaan aikaan, koska yleensä jokaisessa on muutama asia, josta pidän. Silloin saan kaikkea sitä, mitä haluan, Drake totesi Howard Sternin haastattelussa.

Lue myös: Drake deittailee useampaa naista samaan aikaan - haluaisi löytää "sen oikean"

Lue myös: Julia Fox deittaili aikaisemmin Kanye Westin vihamiestä - "Kanye on asiasta tietoinen"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat