Kuva: AOP

Julia Fox deittaili aikaisemmin Kanye Westin vihamiestä - "Kanye on asiasta tietoinen"

31.01.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kanye West ja Julia Fox ovat viettäneet tämän vuoden tiiviisti yhdessä. Ennen Westiä Fox viihtyi toisen räppärin seurassa.

Räppäri Kanye West, 44, ja näyttelijä Julia Fox, 31, ovat viettäneet alkuvuoden tiiviisti yhdessä. Kanye West, eli nykyiseltä nimeltään Ye, vietti tiedettävästi ensimmäisen deitti-illan Foxin kanssa Miamissa vuoden alussa. Vastikään kaksikko esiintyi yhdessä Pariisin muotiviikoilla.

West ei ole kuitenkaan ainoa räppäri, jota Fox on deittaillut. Koronapandemian alussa Fox nimittäin kävi useammilla treffeillä Draken, 35, kanssa.

- He kävivät useammilla deiteillä. West on tästä tietoinen eikä se häiritse häntä, lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

- Foxin piti kuitenkin koronan vuoksi palata kotiinsa New Yorkiin ja viettää aikaa perheensä kanssa. Vaikka Drake ei ollut Foxille se oikea, piti hän räppäriä herrasmiehenä, lähde jatkaa.

Fox yritti uudestaan suhdetta myös lapsensa isän Peter Artemieviin kanssa, mutta sekään ei toiminut.

- He keskittyvät nyt olemaan hyviä vanhempia, lähde sanoo.

West ja Drake olivat pitkään hyviä ystäviä, mutta lopulta he riitautuivat vuosiksi. Viime vuonna West esimerkiksi julkaisi Instagramissa Draken kotiosoitteen seuraajiensa nähtäville. Voit lukea lisää täältä.

Drake. (kuva: AOP)

Lue myös: Kanye West paljasti Draken kotiosoitteen somessa - räppärien riita eskaloitui pahanpäiväisesti

Lue myös: Kohupari Kanye West ja Julia Fox poseerasivat yhdessä punaisella matolla - kuvat

Lue myös: Kim Kardashianin kanssa seksivideolla esiintynyt mies kommentoi Kanye Westin kohuväitettä

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat